PG - standaard - kind - pelen

Peuteropvang

Parkwijck

Is een bijzonder mooie locatie met veel nieuw ontwikkelingsmateriaal.

Eerste Oosterparklaan 88, 3544 AK Utrecht
Voorschoolse educatie
Goede voorbereiding op de basisschool
Plezier maken met andere kinderen

Adres

Peuteropvang Parkwijck

Eerste Oosterparklaan 88

3544 AK, Utrecht

Openingstijden

Maandag

08:15-12:15
12:45-16:45

Dinsdag

08:15-12:15
12:45-16:45

Woensdag

08:15-12:15

Donderdag

08:15-12:15
12:45-16:45

Vrijdag

08:15-12:15

Over peuteropvang Parkwijck

Wij bieden een stimulerende speelomgeving voor jouw kind. Er is een zandbak, watertafel, poppenhoek, bouwhoek, speelgoed waarmee jouw kind kan fantaseren en samenspelen. Onze peuters moeten ook lekker kunnen experimenteren met verf, klei, plakmateriaal en tekenspullen. Het gaat daarbij niet om een prachtig resultaat maar om de eigen activiteit van het kind op niveau.

Peuteropvang Parkwijck biedt voornamelijk een professionele aanvulling op de opvoeding thuis en heeft als functie jouw kind optimale ontwikkelingskansen te bieden. Wij onderhouden dan ook graag nauw contact met ouders door middel van de koffieochtenden en ouderbetrokkenheid.

Taal is van groot belang voor de verdere ontwikkeling van iedere peuter. Daarom wordt de taalontwikkeling o.a. gestimuleerd door gebruik te maken van de taalprogramma’s van Uk & Puk. Peuteropvang Parkwijck werkt ook met een vreedzaam programma. Kinderen mogen zich gehoord en gezien voelen, ze krijgen een stem en kinderen leren wat het betekent om een “democratisch burger” te zijn; ze mogen ervaren dat het uitmaakt dat ze er zijn en dat ze er toe doen. Ieder kind is Uniek!

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor jouw kind.Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid. De meeste kinderen stromen door naar basisschool Al Arqam.

PG - standaard - kind - verrekijker
PG - standaard - kind - spelen - weegschaal
PG - standaard - kinderen - lachen
PG - standaard - PM - kind - buitenspelen - fiets
Swipe