KDV - PG - algemeen - peuter - buitenspelen
Gastouderopvang

Gastouderopvang

Het gastouderbureau Kind&co ludens biedt samen met de gastouders die aangesloten zijn een kleinschalige vorm van opvang. De gastouder biedt opvang aan kinderen van 6 weken oud tot aan het verlaten van de basisschool. Er worden maximaal zes kinderen tegelijkertijd opgevangen waardoor elk kind veel individuele aandacht krijgt en snel een band kan opbouwen met de gastouder. Het is ook mogelijk om gastouderopvang bij je thuis te krijgen.
Algemeen - kind met loep rood - uitsnede

Flexibel en persoonlijk

De groep is dus relatief klein en dat biedt een fijne en rustige sfeer. Er is meer ruimte voor een persoonlijke overdracht bij het halen en brengen en je kind hoeft maar te wennen aan 1 gezicht. Doordat er vaak kinderen van verschillende leeftijden worden opgevangen, voelt het aan als een tweede gezin. Je kunt ook makkelijk in overleg met de gastouder tijden en dagen wijzigen.

Kleinschalige opvang vanuit een grote organisatie

De gastouders die bij ons zijn aangesloten werken volgens de pedagogische basis, wat wij de kinderen gunnen en willen meegeven, van Kind&co ludens. De gastouders werken altijd samen met een vaste collega vanuit ons gastouderbureau. Die kent de gastouder en de opvang daardoor goed en ondersteunt in het regelen van allerlei praktische zaken. Hij of zij helpt ook met vragen over de bijvoorbeeld de ontwikkeling van kinderen of over de samenstelling van de groep. Diezelfde collega is ook voor ouders de contactpersoon.

Gastouder - standaard - kind - takken

Het gastouderbureau

Het gastouderbureau van Kind&co ludens helpt je graag met het vinden van een gastouder die past bij jou en je gezin. Je kunt met iedere opvangvraag bij ons terecht. Wij hebben gastouders in veel gemeenten in Midden-Nederland. Wij bemiddelen tussen jou en de gastouder en blijven betrokken tijdens de opvangperiode. Als leuk extraatje kun je via ons ook korte online trainingen volgen over verschillende vragen rondom opvoeding.

Registratie LRK en GGD-inspectierapport

Bekijk onze registratie bij het Landelijk Register Kinderopvang en onze GGD-inspectierapporten hier.

Bekijk

Adviestarieven voor onze gastouders

Bekijk hier onze adviestarieven voor gastouders.

Bekijk

Algemene voorwaarden gastouderopvang

Bekijk hier de algemene voorwaarden voor gastouderopvang.

Bekijk
Swipe