Kind&Co_Ludens_3586_AS
Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten

Na schooltijd organiseren we in samenwerking met gemeente en scholen veel leuke en inspirerende activiteiten voor kinderen. Het aanbod aan activiteiten is heel breed: van programmeren met lego, strip- en cartoontekenen, op safari in de natuur en graffiti street art tot bubbel bal en taekwondo. Door nieuwe ervaringen op te doen verkennen kinderen hun talenten, maken ze nieuwe vrienden en leren ze ook kinderen van andere scholen kennen.
Algemeen - kind rode trui - uitsnede

Locaties met naschoolse activiteiten

Wij organiseren in samenwerking met de gemeente en basisscholen naschoolse activiteiten voor kinderen in de gemeentes Maarssenbroek, Utrecht en Diemen. Hieronder zie je voor welke kinderen dit is.

  • In Maarssenbroek voor kinderen van de scholen in de wijk Bloemstede, basisschool de Kristal, KBS De Kameleon, basisschool De Zilvermaan Fazantenkamp, J.C. van der Walschool, basisschool De Franciscus) en BSO Knettershonk, BSO Kanjers, BSO Blitsers en BSO Toppers.
  • In Utrecht voor kinderen van de International School Utrecht en KBS Stepping Stones, BSO Stepping Stones en BSO De Oase.
  • In Diemen voor kinderen van OBS Het Atelier.

In de gemeente Amsterdam organiseren wij in samenwerking met de Amsterdam International School After School Clubs.

In onze webshop zie je het actuele aanbod van naschoolse activiteiten. Via deze webshop kun je ook jouw kind(eren) aanmelden voor de activiteiten.

Ga naar de webshop