Kind&Co_Ludens_3341_AS
Oudercommissie

Iedere locatie een oudercommissie

Wij vinden het belangrijk dat het goed gaat met de kinderen bij ons op de opvang. En daarvoor is jouw inbreng als ouder heel belangrijk! We willen daarom graag dat iedere locatie een oudercommissie heeft. Wil jij jouw stem laten horen? Meld je dan aan voor de oudercommissie van jouw locatie.
Algemeen - vader - kind - tillen - uitsnede

Wat doet de oudercommissie?

Je bent als OC-lid de verbinding tussen ouders en de opvanglocatie. Je kijkt kritisch mee en houdt de kwaliteit van jouw locatie in de gaten. Zijn ouders tevreden? Welke verbeterpunten zijn er en hoe kunnen we daaraan werken? Samen zorgen jullie ervoor dat de kinderen met veel plezier naar de opvang kunnen gaan. Je vergadert vier tot vijf keer per jaar met elkaar. Soms is er een extra vergadering als dat nodig is.

Meer informatie en aanmelden

Ben je benieuwd wat een oudercommissie precies allemaal doet? In het reglement voor oudercommissies en het reglement voor oudercommissie gastouderbureau kun je lezen waar een oudercommissie advies over geeft. Heb je nog vragen? Of heb je interesse om deel te nemen? Dan kun je contact opnemen met de clustermanager van jouw locatie. Je kunt ook de oudercommissie een mail sturen. De contactgegevens van de clustermanager en de oudercommissie kun je vinden op deze website op de pagina van jouw locatie.

Kind&co ludens - KDV - PG - kind - PM - ouder - overdracht

De centrale oudercommissie

Kind&co ludens heeft ook een centrale oudercommissie (COC). De COC geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur van Kind&co ludens. Zij komen op voor wat het beste is voor alle ouders en kinderen op de locaties. Ze geven bijvoorbeeld advies over wijzigingen in de kosten, de openingstijden en algemene afspraken over wat de kinderen te eten krijgen op de locaties. Je leest hierover meer in het reglement voor de centrale oudercommissie. Het liefst vertegenwoordigen de leden al onze werkgebieden: kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. 

Contact met de COC

De COC is bereikbaar via coc@kindencoludens.nl. Secretariaat en ondersteuning vanuit Kind&co ludens wordt verzorgd voor Mirte Nijman.

Nieuwe leden zijn welkom

De centrale oudercommissie is op zoek naar nieuwe leden. Wil jij meedenken over het algemene beleid op de locaties van Kind&co ludens? Of wil je meer weten over de centrale oudercommissie? Dan kan je contact opnemen met Mirte Nijman via coc@kindencoludens.nl of via 06 - 457 636 26.

Snel naar

Locatie vinden

Vind meteen een locatie bij jou in de buurt met onze locatiezoeker.

Vind een locatie

Rondleiding aanvragen

Wil je een kijkje komen nemen op één van onze locaties? Vraag dan hieronder een rondleiding aan.

Rondleiding aanvragen

Inschrijven

Wil je meteen inschrijven? Klik dan hieronder om naar onze inschrijfpagina te gaan.

Inschrijven
Swipe