KDV - standaard - baby - kind - PM - stapjes - lopen
Kom werken in de voorschoolse educatie

Word pedagogisch medewerker in de voorschoolse educatie

Speel een sleutelrol in de ontwikkeling van kinderen bij de voorschoolse educatie (ve). Die mogelijkheid bieden we je op verschillende locaties in het hart van Nederland. Met een open blik, geduld, liefde en interesse voor de wereld ontdek jij het verhaal achter ieder kind. Zo zorg jij dat de kinderen hun plek vinden in het onderwijs en draag je bij aan hun opvoeding. Enthousiast? Word pedagogisch medewerker voorschoolse educatie bij Kind&co ludens.

Zetje in de rug, harder vooruit

Kind&co ludens is er voor kinderen die een duwtje in de rug nodig hebben. Wanneer je die steun op jonge leeftijd ervaart, bloei je op en krijg je zelfvertrouwen. Van daaruit ontstaat alles: durf en plezier om te spelen, leren en je ontwikkelen. Kinderen met een ve-indicatie krijgen met die overtuiging meer kans in het onderwijs. 

Je gaat liefdevol, zorgzaam en gepassioneerd met ze om. Jouw aanwezigheid creëert als vanzelf het pedagogische klimaat dat zij nodig hebben. In je werk breng je een stukje van jouw persoonlijkheid mee. Dat betaalt zich uit in salaris, maar ook in dankbaarheid en energie. 

“Het werk geeft je veel dankbaarheid. Wanneer je er met liefde en aandacht voor de kinderen bent, vergeten ze je nooit meer.”

Met geduld en zonder oordeel

Mensen handelen vanuit verschillende culturen, normen en waarden. Dat snap jij. De behoeften van collega’s, kinderen en ouders signaleer jij direct. Zonder oordeel. Het brengt je zelfs op mooie ideeën. Bij jou stroomt de creativiteit. En samen met de bewegingsvrijheid die je bij Kind&co ludens ervaart, ontstaan zo de mooiste dingen.  

Thema’s als ‘lente’ en ‘eten’ tover jij om tot een proeverij op een picknickkleed. Jij organiseert en regelt het wel. Zo neem je de kinderen iedere dag met kleine activiteiten mee op grote avonturen.

Kind&co ludens - pedagogisch medewerker - spelletje - trap

Dit betekent werken bij Kind&co ludens:

  • Een werkgever die je studie vergoedt
  • Vrijheid en flexibiliteit ervaren in je werk
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • Werken bij een maatschappelijke kinderopvang zonder winstoogmerk
  • Altijd een plek die bij jou past dankzij locaties in heel Midden-Nederland; in natuurgebieden, wijken en stadscentra
  • Uitdagende werkomgeving met verschillende doelgroepen, culturen en onderwijsstromingen

Is dit jou op het lijf geschreven?