Kind&co ludens  - BSO - standaard - klimmen

Wie zijn wij

Wij zijn Kind&co ludens. Nieuwsgierig, optimistisch en maatschappelijk. Vol aandacht voor onze kinderen en tegelijkertijd met onze blik op de toekomst. Ons hart klopt voor de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar, voor onze collega’s en voor de rol van kinderopvang in de maatschappij. Met alle kinderen en onze ruim 3000 bevlogen collega’s kleuren we de toekomst. Ieder op een eigen manier.

Ons Pedagogisch Hart

Wij werken vanuit onze basis, het ​Pedagogisch Hart​. Hiermee geven we kleur en invulling aan elke dag.

KDV - algemeen - peuter - klimmen
BSO - standaard - voetballen

Maatschappelijke kinderopvang in het hart van de samenleving

Kind&co ludens is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk. We investeren in het kind en in onze medewerkers. Bij elke stap die we zetten, vragen we ons af wat die voor kinderen oplevert. Samen met collega's en partners uit het basisonderwijs en ouders, geven we zo veel mogelijk kinderen gelijke kansen.

Lees meer over werken bij ons
Iedereen mag bij ons wie ze zijn en hun eigen talenten en pad ontdekken. Want ieder kind verdient dezelfde kansen op een kleurrijke toekomst. En niet alleen kinderen krijgen bij ons alle ruimte, dat geldt ook voor jou. Bij ons krijg je de ruimte om je eigen invulling te geven aan je werk, je talenten te verkennen en je altijd te blijven ontwikkelen.

Kom jij bij ons werken?