Kind&co ludens - collega overleg - buiten

Waarom je werkt bij Kind&co ludens

Kind&co ludens gaat niet voor de winst. We investeren juist in medewerkers en in kinderen en zijn een onderdeel van de wijken waar we zitten. Zo maken we samen de toekomst mooier.
Kind&co ludens - collega's iPad - op de trap

Jij draagt bij aan gelijke kansen voor alle kinderen.

Kind &co ludens is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk. We investeren in het kind en in onze medewerkers. Bij elke stap die we zetten, vragen we ons af wat die voor kinderen oplevert. Samen met collega's en partners geven we zo veel mogelijk kinderen gelijke kansen. Jij kunt ons daarbij helpen.

Kind&co ludens- pedagogisch medewerker - blije baby

Jij staat op één, zodat het kind op één staat.

Alles draait bij ons om de ontwikkeling van kinderen. Om die belofte waar te maken, koesteren we de mensen die dat mogelijk maken. Als collega sta je bij ons op één, wat je rol of expertise ook is. Zodat je kunt uitblinken in je vak.

Kind&Co_Ludens_3465_AS

Je krijgt de ruimte als professional.

Alle Kind&co ludens collega's werken vanuit dezelfde basis: het pedagogisch hart. Daarbinnen is genoeg ruimte voor jouw kennis en kunde en jouw persoonlijke invulling. We vertrouwen op je kwaliteiten en de manier waarop jij je werk invult. In je team staat iedereen klaar voor elkaar.

Kind&co ludens - pedagogisch medewerker - BSO - klimrek

Een grote club met een lokaal gevoel​.

Ook al zijn we een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland, onze aanpak is lokaal. Samen met partners, ouders en scholen maken we deel uit van de buurten waar we zitten. Een Kind&co ludens locatie gaat op in de omgeving en voelt daarom altijd dichtbij. Waar voel jij je thuis?

Kind&co ludens - collega's - overdracht

We blijven werken aan werkgeverschap.

Als werkgever van duizenden collega's bieden we meer dan een stabiele basis; we blijven ons ontwikkelen. We luisteren naar jou als vaste kracht, omdat we je inzet en betrokkenheid zo waarderen. Zo kunnen we je beter ondersteunen en onze arbeidsvoorwaarden verder verbeteren. Passend bij wie jij bent.

Kom jij bij ons werken?