Kind&Co_Ludens_3692_AS

Zij-instromen in de kinderopvang

Vanuit welk beroep je ook overstapt, je komt terecht in een wereld waarin je wat betekent voor de volgende generatie. Als pedagogisch professional bij Kind&co ludens geef je kleur aan de toekomst van kinderen, bij een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland. We zijn een maatschappelijk betrokken werkgever. Een winstoogmerk is er niet, we investeren liever in de ontwikkeling van kinderen en collega’s.

Jouw rol in de ontwikkeling van kinderen

In de opvoeding is de rol van kinderopvang steeds groter. Bij Kind&co ludens sta jij daarin centraal; jij kleurt elke dag van de kinderen in je groep. Je speelt een belangrijke rol in hun leven en ondersteunt hun groei en ontwikkeling. Je geeft ze de ruimte om hun nieuwsgierigheid te volgen en zelf de wereld te ontdekken. In een liefdevolle omgeving mag elk kind worden wie het wil zijn. Samen met je team ben je betrokken en hou je van je werk omdat je wat bijdraagt aan de toekomst. Alles wat je doet, doe je voor de kinderen.

Hulp bij je switch

Als pedagogisch professional heb je de juiste papieren nodig. Mis je die nog, dan helpen wij je met een opleiding voor een diploma of certificaat. Een gemiddeld opleidingstraject voor een zij-instromer duurt ongeveer 1,5 jaar. Wat je nodig hebt en hoe lang het duurt, hangt af van je werkervaring en vooropleiding. Ondertussen raak je thuis in ons pedagogisch hart, waarin onze visie op kindontwikkeling is vastgelegd. Alle collega’s werken vanuit deze visie, die ruimte biedt voor persoonlijke invulling en verschillen per locatie.

Blijf jezelf ontwikkelen

Je overstap is het begin van een nieuw avontuur. Eenmaal ingewerkt kun je je blijven ontwikkelen, je talenten verkennen en steeds meer een eigen invulling geven aan je werk. Jij denkt mee hoe we kinderen het beste kunnen bieden. Langzaam maar zeker ontdek je je eigen pad. Of je nu starter of senior bent, bij ons werk je aan je eigen toekomst en die van kinderen. Door jou voelen kinderen, hun ouders en collega’s zich gehoord en gezien.

Kind&co ludens - KDV - PG - kind - PM - ouder - overdracht

Dit mag je als zij-instromer verwachten bij Kind&co ludens:

  • Een werkgever die je omscholing verzorgt
  • Vrijheid en flexibiliteit in je werk
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • Werken en leren bij een maatschappelijke kinderopvang
  • Ingewerkt worden door senior pedagogisch medewerker
  • Altijd een plek die bij jou past dankzij locaties in heel Midden-Nederland; in natuurgebieden, wijken en stadscentra
  • Uitdagende werkomgeving met verschillende doelgroepen en onderwijsstromingen

Het verschil maken in de kinderopvang?