KDV - standaard - kinderen - PM - spel - vissen

Welkom gastouder!

Kind&co ludens heeft een eigen gastouderbureau. Wij zorgen voor jouw begeleiding en ondersteunen en adviseren jou in de rol als gastouder. Meld jij je bij ons aan?

Kleur elke dag als gastouder

Als gastouder in de kinderopvang help je kinderen hun eigen weg te vinden. Jouw werk en energie, thuis of bij de ouders thuis, geeft kinderen het zelfvertrouwen om hun eerste stappen te zetten in een wereld vol eindeloze mogelijkheden.

Kind&co ludens - pedagogisch medewerker - kind - loep

Gastouder worden bij Kind&co ludens

  • Als gastouder bij Kind&co ludens krijg je je eigen pagina op onze website, waar ouders hun kinderen kunnen aanmelden en ze een indruk krijgen van wie jij bent. 
  • Daarnaast zijn er bemiddelingsmedewerkers beschikbaar die pedagogisch zijn onderlegd waardoor ze jou optimaal kunnen ondersteunen en adviseren in jouw rol als gastouder.
  • Je kennis en talenten blijven ontwikkelen vinden we ook heel belangrijk. Daarom krijg je toegang tot e-learnings en kun je je aanmelden voor cursussen en workshops.
  • Bij Kind&co ludens ben je onderdeel van de organisatie. Zo ben je ook van harte welkom op de personeelsfeesten. Leuk om op die manier in contact te komen met je collega’s en vakgenoten.

FAQ Gastouder worden

Ben jij onze nieuwe gastouder?