KDV - standaard - kinderen - PM - spel - vissen
Gastouderbureau

Welkom gastouder!

Kind&co ludens heeft een eigen gastouderbureau. Wij zorgen voor jouw begeleiding en ondersteunen en adviseren jou in de rol als gastouder. Meld jij je bij ons aan?

Kleur elke dag als gastouder

Als gastouder in de kinderopvang help je kinderen hun eigen weg te vinden. Jouw werk en energie, thuis of bij de ouders thuis, geeft kinderen het zelfvertrouwen om hun eerste stappen te zetten in een wereld vol eindeloze mogelijkheden.

Kind&co ludens - pedagogisch medewerker - kind - loep

Gastouder worden bij Kind&co ludens

  • Als gastouder bij Kind&co ludens krijg je een eigen pagina op onze website, waar ouders hun kinderen kunnen aanmelden en ze een indruk krijgen van wie jij bent. 
  • Een vaste collega vanuit ons gastouderbureau, jouw bemiddelingsmedewerker, ondersteunt jou in het regelen van allerlei praktische zaken. Ook kan jouw contactpersoon helpen met vragen over bijvoorbeeld de ontwikkeling van kinderen of over de samenstelling van de groep.
  • Je kennis en talenten blijven ontwikkelen vinden we heel belangrijk. Je kan online trainingen volgen over verschillende vragen rondom opvoeding.
  • Je hoort bij Kind&co ludens en wordt bijvoorbeeld samen met al je andere collega's uitgenodigd voor het jaarlijkse Personeelsfeest.

FAQ Gastouder worden

Ben jij onze nieuwe gastouder?