Wij kleuren de toekomst

Kind&co ludens - pedagogisch medewerker - kinderen zandbak

Iedere locatie is uniek

Op al onze locaties in Midden-Nederland staan we voor hetzelfde, maar overal is ruimte voor eigen inbreng en kleur. We bieden aan wat past. Daarmee sluiten we aan op wensen, ouders, scholen, sfeer, behoeften en op de wijk. Van kinderdagopvang in de natuur tot sport-buitenschoolse opvang. En van opvang bij een gastouder op de boerderij tot integrale kindcentra: wij zorgen ervoor dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Kind&co ludens - BSO - plezier

Ons Pedagogisch Hart

Kinderen zijn de toekomst. Het is ons voorrecht dat wij hen mogen helpen om hun eigen weg te vinden en hun eigen kleur te geven aan die toekomst! Hoe wij naar kinderen kijken, wat we hen gunnen en wat we hen nog meer willen meegeven is onze pedagogische basis. We noemen dit ons Pedagogisch Hart. 

Je fijn voelen en plezier maken. In een rijke omgeving met veel natuurlijke spelmaterialen en een inspirerend aanbod, waar je kunt groeien en ontdekken en vooral samen leert van en met elkaar. Dat vinden we belangrijk voor alle kinderen!  

Vanuit ons Hart geven we kleur en invulling aan de dag.  

Lees meer

Plan een rondleiding

Bij ons is iedere locatie weer anders. Onze collega's en de kinderen geven de locaties van Kind&co ludens kleur. Zij maken de locatie eigen.

KDV - algemeen - peuter - kastje

We nodigen je van harte uit om langs te komen. Dan krijg je een gevoel bij de locatie en kunnen wij je meer vertellen over de activiteiten die we met de kinderen doen.

Kom langs

Wie is Kind&co ludens

Ons hart klopt voor de ontwikkeling van kinderen van 0 tot en met 12 jaar, voor onze collega’s en voor de rol van kinderopvang in de maatschappij. We zijn altijd in beweging. Elke dag gaan we bewust op ontdekkingstocht naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij zetten onze collega’s op één zodat zij de kinderen op één kunnen zetten. Zo kunnen de kinderen zich in hun belangrijke eerste jaren al ontwikkelen. Bij ons is ruimte voor eigenheid en kan iedereen zijn eigen talenten en pad ontdekken.

Kind & Co Ludens icon1

Wij geven ruimte aan eigenheid

Juist doordat we verschillen, kunnen we van elkaar leren. We geven ruimte aan eigenheid.

Kind & Co Ludens icon2

Wij zijn een partner

We werken samen. Met kinderen, met ouders, met partners en andere organisaties.

Kind & Co Ludens icon

Wij zijn toekomstgericht

Elke dag gaan we bewust op ontdekkingstocht naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Kind & Co Ludens icon4

We hebben een positieve grondhouding

We hebben de energie om altijd te kijken wat er wel kan. Plezier is belangrijk.

Swipe
Algemeen - PM met kind - uitsnede

Kleur de toekomst

Kom jij bij ons werken? Dan kleur jij de dag van de kinderen die bij ons komen. Je speelt zo een rol in de ontwikkeling die zij in de eerste belangrijke jaren doormaken. Want ieder kind verdient dezelfde kansen op een kleurrijke toekomst. En niet alleen kinderen krijgen bij ons alle ruimte voor ontwikkeling, jij krijgt dat ook. Bij ons kun je je altijd blijven ontwikkelen, je talenten verkennen en je eigen invulling geven aan je werk.

Meer over werken bij Kind&co ludens

Wat is maatschappelijke kinderopvang?

Wij zijn de grootste maatschappelijke kinderopvangorganisatie van Nederland. Wij vinden dat ieder kind recht heeft op goede kinderopvang en ontwikkelkansen. Hier zetten wij ons elke dag voor in!

Geen winstoogmerk

Het geld dat we als stichting verdienen gaat niet naar aandeelhouders of in een holding, maar naar de ontwikkeling van de kinderen die bij ons spelen.

Passende plek

We proberen altijd een passende plek te vinden voor kinderen. Kan dat, door bijvoorbeeld een grote zorgvraag, niet bij ons? Dan zetten we ons met andere organisaties in om het ergens anders wèl mogelijk te maken!

Gelijke kansen

Hiervoor zetten we een stap naar voren door mee te doen aan pilots die erop gericht zijn om ontwikkelingskansen te verbeteren.

Toegankelijke kinderopvang

We nemen deel aan verschillende nieuwe ideeën waarbij we met andere (kinderopvang)organisaties pleiten voor goede en toegankelijke kinderopvang. We spreken ons hierover uit richting o.a. de politiek.

Kleur mee aan de toekomst van jouw kind

Vraag een rondleiding aan of schrijf jouw kind meteen in voor één van onze locaties!