Kind&co ludens - BSO - voetballen

Kom werken op de buitenschoolse opvang

Na een schooldag begint vrije tijd. Kinderen willen hun hoofd leegmaken, lekker bewegen of hun creativiteit de vrije loop laten. Ze willen spelen. Met een schatkist aan ideeën valt er bij jou als pedagogisch medewerker genoeg te halen. Jij bedenkt leuke activiteiten, bent een fijn kletsmaatje en staat klaar voor een knuffel. Klinkt dit als iets voor jou? Kom dan werken bij de buitenschoolse opvang van Kind&co ludens.

Het publiek bepaalt de show

Jij leest de energie van mensen net zoals je voorleest: vloeiend en vanzelfsprekend. Wanneer jij de kinderen bij de scholen ophaalt, peil je wat ze bezighoudt en stem je jouw activiteiten daarop af. Plezier en ontwikkeling staan daarbij voorop. Jij weet in jouw programma het pedagogisch hart, zoals spelen met materialen en structuren, te combineren met hun behoeften.

Hoofd, hart en handen

Jij werkt het liefst met je handen en bent graag ‘in de weer’. Jij beweegt jezelf vliegend en dansend door je werkdag. Maar je rent niemand voorbij en houdt je onverdeelde aandacht bij de kinderen. Zij mogen er zijn en bepalen het ritme van de dag. Bij jou voelen ze zich gehoord en gezien. Zo werk jij met je hoofd, hart en handen tegelijk.  

Oog voor de wereld

Kind&co ludens is een maatschappelijke kinderopvang; we zetten ons in voor gelijke ontwikkelkansen voor ieder kind. Dat doen we op onze eigen manier; met plezier en een optimistische blik op de toekomst. Daarom passen wij zo goed bij elkaar. Zoals een dag op de bso verloopt, zou in jouw ogen de wereld eruit moeten zien. Jij draagt graag bij aan een betere wereld, te beginnen bij de volgende generatie. Je bent betrokken en staat na iedere schooldag klaar om bij de bso van Kind&co ludens het leven voor de kinderen leuk te maken.  

Door de vrijheid die je bij Kind&co ludens krijgt, hebben alle locaties hun eigenheid. We zijn één grote organisatie, maar niet één pot nat.
BSO - standaard - voetballen

Dit betekent werken bij Kind&co ludens:

  • Vrijheid en autonomie ervaren in je werk
  • Mogelijkheid om je uren aan te vullen op andere locaties
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • Een werkplek die je studie en cursussen vergoedt
  • Werken bij een maatschappelijke kinderopvang zonder winstoogmerk
  • Altijd een plek die bij jou past dankzij locaties in heel Midden-Nederland; in natuurgebieden, wijken en stadscentra
  • Uitdagende werkomgeving met verschillende doelgroepen, culturen en onderwijsstromingen

Geef jij kleur aan de vrije tijd van kinderen?

Kind&Co_Ludens_3918_AS