Kind&Co_Ludens_3341_AS

Kom werken op het kinderdagverblijf

De groep is rustig, ongeduldig, druk, enthousiast ... Dankzij jouw voelsprieten weet je direct waar de kinderen behoefte aan hebben. Je bedenkt meteen een passende activiteit. Is er iets aan de hand, dan komen de kinderen direct naar je toe voor steun of troost. Jij luistert naar ze en hoort ze, zelfs als ze nog niet alles in woorden kunnen uitdrukken. Breng jij die warme, zorgzame energie? Kom dan werken op een van de kinderdagverblijven van Kind&co ludens.

Zorgzaam DNA

Zorgen voor een ander is je met de paplepel ingegoten. Vroeger zorgde je al voor broertjes, zusjes, huisdieren, poppen, action figures, de grassprieten van de buren – alles wat zorg nodig had. Inmiddels heb je hier je werk van gemaakt en zorg je als professional voor kinderen. Je hebt namelijk een warm hart voor iedereen en draagt graag bij aan vroege ontwikkeling. Jij neemt de kinderen bij de hand, biedt ze veiligheid en ritme en geeft ze zelfvertrouwen.

Het beste zicht is overzicht

De manier waarop jij alle ballen hooghoudt, is een professioneel hoogstandje. Flesjes opwarmen, kilo’s fruit snijden, een activiteit uitwerken, buiten met de kinderen spelen, ouders informeren – dit alles soms binnen twee uur. Jij doet het zonder stress, vaak meerdere zaken tegelijk. Jij behoudt het overzicht en schept orde in de chaos. De kinderen luisteren naar jou en weten je ook te vinden voor een grapje of een knuffel.  

Communicatie en geduld

Elke dag een glimlach op iemands gezicht toveren vraagt om passie én geduld. Zelfs wanneer er veel prikkels zijn en iedereen om aandacht vraagt, leid jij de dag in goede banen. Met name door goede communicatie. Daarom sta je de hele dag in contact met de kinderen, zodat je ze meekrijgt in jouw plannen. Je hebt een mooie overdracht aan de ouders, die zo nóg meer vertrouwen in jou krijgen. Je werkt nauw samen met je collega’s om samen een geoliede machine te vormen. Met z’n allen maken jullie iedere dag prettig en gezellig, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Door mijn liefde voor kinderen en dankzij fijne collega’s voel ik me thuis op mijn werk. We zijn net een kleine familie.
KDV - algemeen - baby - PM - eten

Dit betekent werken bij Kind&co ludens:

  • Een werkplek die studies en cursussen vergoedt
  • Vrijheid en flexibiliteit ervaren in je werk
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • Werken bij een maatschappelijke kinderopvang zonder winstoogmerk
  • Altijd een plek die bij jou past dankzij locaties in heel Midden-Nederland; in natuurgebieden, wijken en stadscentra
  • Uitdagende werkomgeving met verschillende doelgroepen, culturen en onderwijsstromingen

Geef jij kleur aan elke dag met de kinderen?

KDV - algemeen - peuter - kastje