BSO - standaard - kinderen - sporten - voetballen

Buitenschoolse opvang

Sticks

Is gevestigd in het hockey-clubhuis van MHC Weesp.

's-Gravelandseweg 3B, 1381 HH Weesp
Opvang voor 7- tot 12-jarigen
Verschillende sporten mogelijk

Adres

Buitenschoolse opvang Sticks

's-Gravelandseweg 3B

1381 HH, Weesp

Openingstijden

Maandag

15:00-18:30

Dinsdag

15:00-18:30

Donderdag

15:00-18:30

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur.

Over buitenschoolse opvang Sticks

Sport buitenschoolse opvang Sticks is er voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en laat de kinderen kennismaken met diverse sporten. Ook is er ruimte voor creatieve activiteiten in het programma. Zo kunnen kinderen knutselen, is er een groot aanbod van spelletjes gericht op de verschillende leeftijden, en worden er kookactiviteiten aangeboden. We mogen onbeperkt gebruik maken van de naastliggende Speeltuin Don Bosco en daar zijn we dan ook vaak te vinden!

Sticks is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 15:00 tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties en studiedagen is de locatie hele dagen geopend en wordt er een aangepast of vakantieprogramma aangeboden.

Bij buitenschoolse opvang Sticks hoeft een kind geen topsporter te zijn om mee te doen. Sterker nog; kinderen die tot op heden geen plezier hadden in bewegen, krijgen het bij ons vaak wel! Plezier staat voorop. Kom gerust een keertje op bezoek, dan kunnen we je meer laten zien en vertellen!

Sticks biedt opvang aan kinderen van de Triangel en De Van der Meulen-Vastwijckschool. De kinderen die op de fiets naar school zijn gekomen worden door de medewerkers ook op de fiets opgehaald. De overige kinderen lopen onder begeleiding van een pedagogisch medewerker naar de opvang locatie.

BSO - standaard - kinderen - sporten - voetballen
BSO - standaard - kinderen verkleden - prinses
BSO - standaard- kind - PM - spel
BSO - standaard - kinderen sporten - gymzaal
Drag