PG - standaard - kinderen - tuinieren

Peuteropvang

Schatkamer

Gevestigd in de Brede School Hoograven, samen met kinderdagverblijf Schatkamer, buitenschoolse opvang Schateiland en drie basisscholen.

Camminghaplansoen 49, 3525 AR Utrecht
Voorschoolse educatie
Plezier maken met andere kinderen
Spelend ontdekken en leren

Adres

Peuteropvang Schatkamer

Camminghaplansoen 49

3525 AR, Utrecht

Openingstijden

Maandag

08:15-13:35

Dinsdag

08:15-13:35

Donderdag

08:15-13:35

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Over peuteropvang Schatkamer

Peuteropvang Schatkamer heeft 1 groep voor kinderen in de leeftijd van 2.5 tot 4 jaar. De peuteropvang is gevestigd in het lokaal van BSO Schateiland. Naast deze groepsruimte is het speellokaal van de Brede School op vaste tijden beschikbaar voor beweegactiviteiten.

Het lokaal heeft verschillende hoeken waar de kinderen kunnen ontdekken: een huishoek, autohoek en een atelier. Op de peutergroep wordt gewerkt met de Uk & Puk methode om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. Zo leren de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen.

Peuteropvang Schatkamer is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool.

PG - standaard - kinderen - lezen
PG - standaard - kind - schilderen
PG - standaard - kind - pelen
PG - standaard - kind - buitenspelen
Drag