Peuteropvang Ondiep Utrecht 7

Peuteropvang

Ondiep

Is gevestigd in kinderdagverblijf Avontuur.

Thorbeckelaan 18A, 3552 CS Utrecht
Voorschoolse educatie
Licht en knus lokaal
Mooie buitenruimte

Adres

Peuteropvang Ondiep

Thorbeckelaan 18A

3552 CS, Utrecht

Openingstijden

Maandag

08:15-13:35

Dinsdag

08:15-13:35

Donderdag

08:15-13:35

Vrijdag

08:15-13:35

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Over peuteropvang Ondiep

Peuteropvang Ondiep is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool.

Wij vinden het belangrijk dat peuters zich thuis voelen bij ons en mogen ons dan ook regelmatig helpen met de aankleding van ons lokaal. De peuteropvang heeft een leuke en uitdagende buitenspeelruimte, hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Wij werken met het vreedzame concept. Je kind leert ‘conflictjes’ oplossen, op de beurt wachten, samen delen, elkaar helpen en dat je er mag zijn. Daarnaast hebben wij een intensieve samenwerking met de Rietendakschool en met de Jules Verne School.

Net als veel andere voorscholen werken wij met de Puk methode, maar we voegen ook thema’s uit de Piramide methode toe aan ons programma om zo een gevarieerd mogelijk aanbod te bieden aan de peuters. Deze methode werkt met thema’s die o.a. te maken hebben met de seizoenen.

Peuteropvang Ondiep Utrecht 2
Peuteropvang Ondiep Utrecht 10
Peuteropvang Ondiep Utrecht 9
Peuteropvang Ondiep Utrecht 6
Peuteropvang Ondiep Utrecht 1
Peuteropvang Ondiep Utrecht 8
Peuteropvang Ondiep Utrecht 5
Peuteropvang Ondiep Utrecht 4
Peuteropvang Ondiep Utrecht 3
Swipe