Wij worden allemaal Kind&co ludens

We willen je wat belangrijks vertellen. Op 24 mei vindt ons spetterende Wij Kleuren de Toekomst Feest plaats. Vanaf dat moment zijn we voor kinderen, ouders, collega’s, partners en gemeentes, Kind&co ludens! Met een nieuw logo, nieuwe kleuren, pedagogisch hart, FanWear, een gloednieuwe website en nog veel meer.

Met het filmpje en via deze website nemen we je alvast een beetje mee in wat er gaat gebeuren!

Elke locatie een eigen logo!

Iedere locatie is anders, net als ieder team, iedere wijk of school. Dat hoort bij ons. Daarom gaan we niet voor één standaard logo, maar voor een kleurig geheel. Iedere locatie krijgt zijn eigen locatielogo.

Kies jullie kleuren!

Jullie kiezen als team zelf welke kleuren bij jullie locatie passen! Doen jullie mee? Als je deze stappen doorloopt kun je zien welke mogelijkheden er zijn qua vormen en kleuren. Het is de bedoeling dat samen met je team het logo instuurt, dus overleg eerst voordat je op ‘verzenden’ drukt ;).

Kies jouw logo

Heb je een vraag over je locatielogo? Mail dan naar marcom@kindencoludens.nl

Het Pedagogisch Hart Spel

Hoe wij naar kinderen kijken, wat we hen gunnen en willen meegeven op onze opvang, is onze Pedagogische basis. We noemen dit ons Pedagogisch Hart.

Jij en je collega’s krijgen vanaf 15 april een spel voor de eerste gesprekken met elkaar over het Pedagogisch Hart.

Het spel bestaat uit een aantal inspiratiekaarten. De vragen zijn gericht op jou, je locatie en op de kinderen. Je kunt één of meerdere kaarten kiezen en die met je collega, je bemiddelingsmedewerker of je team bespreken. Pak er ook eens een kaart bij in je koffiepauze! De kaarten zijn zo gemaakt dat ze je ook inspireren als je het in je eentje speelt.

Winnen? Jazeker! Alle vragen zorgen ervoor dat jij meer gevoel krijgt bij het Pedagogisch Hart. Buiten die winst om zijn er geen spelregels. De kaarten zijn bedoeld om te inspireren en te reflecteren.

De pedagogisch coach komt het Hart ook introduceren op jouw locatie.

Hier lees je vast het basisdocument en zie je hoe het spel eruit komt te zien.

Fanwear

De ruimte voor eigenheid zie je straks naast het locatielogo ook terug in de kleding. We stappen af van de verplichte teamkleding voor Kind & Co medewerkers. Je mag straks zelf kiezen hoe jij als Kind&co ludens collega zichtbaar bent. Er komt een minimale basis, bijvoorbeeld een keycord, en verder kies jij! Dit noemen we FanWear. De komende tijd gaan we dit verder ontwikkelen. Je wordt op deze website op de hoogte gehouden. Nu al vragen? Bekijk de veelgestelde vragen.

Wij kleuren de toekomst feest!

Alle informatie over het Wij kleuren de toekomst feest vind je op deze website. Daar kan je je ook aanmelden. Wacht niet te lang want de deadline voor het aanmelden is 10 mei!

Antwoord op jouw vraag

Heb je vragen of wil je meer informatie over wat komen gaat? Lees dan hier de veelgestelde vragen.

Comments are closed.