Kind&co ludens - collega overleg - buiten
Onze organisatie

Onze organisatie

Wij zijn met trots een maatschappelijke kinderopvangorganisatie. Met alle kinderen en onze ruim 3000 bevlogen collega’s kleuren we de toekomst. Ieder op een eigen manier. Samen zijn wij Kind&co ludens.

Het Bestuur

Kind&co ludens wordt bestuurd door:

Dhr. L.M. (Bertus) Koot en Mevr. C.N. (Carla) van de Venne

Raad van Toezicht

Onze Raad van Toezicht (RvT) bestaat uit:

  • Mevr. J (Judith) Franssen, Voorzitter Raad van Toezicht
  • Mevr. Y.S.H. (Yvonne) Schers, Vice-voorzitter Raad van Toezicht
  • Mevr. K.M. (Kirsten) Wolfert
  • Mevr. M.A. (Marijke) de Feijter
  • Dhr. R.A. (Reinier) Otten
Kind&Co_Ludens_3508_AS

Wij kleuren de toekomst

Niet alleen de kinderen krijgen bij ons alle ruimte, op die manier vinden ook onze collega’s hun plek. Wat zij allemaal gemeen hebben, is dat ze de kinderen op één zetten, zodat zij zich in hun cruciale jonge jaren al kunnen ontwikkelen. Dat kan doordat wij onze collega’s op één zetten. Bij ons kun je je altijd blijven ontwikkelen, talenten verkennen en je eigen invulling geven aan je werk. Onze pedagogisch professionals denken mee over hoe wij kinderen het allerbeste kunnen bieden. Door hen voelen kinderen, hun ouders en collega’s zich gehoord en gezien. Kleur de toekomst en kom bij ons werken!

Kleur de toekomst
Kind&co ludens - servicekantoor - keuken

Ons servicekantoor

Naast alle collega's op onze opvanglocaties zijn er ook meer dan 200 mensen werkzaam op ons servicekantoor in Houten. Hier wordt o.a. het pedagogisch beleid vastgesteld en helpen we ouders aan een opvangplek voor hun kind. Het kantoor bestaat uit 6 afdelingen die de collega's op de locaties ondersteunen en adviseren binnen hun vakgebied. In 2023 verhuisden we naar ons spiksplinternieuwe kantoor aan de Papiermolen in Houten waar ruimte is voor ontmoeten, kennis delen en verbinding.

Meer over ons servicekantoor

Centrale oudercommissie

We willen graag dat iedere locatie een oudercommissie heeft. Er is ook een centrale oudercommissie. Zij komen op voor wat het beste is voor alle ouders en kinderen op de locaties.