PO Utrecht Zuilen 3

Peuteropvang

Zuilen

is gevestigd in de Ludgerschool in Zuilen. Zuilen is een groeiende wijk waar mensen wonen met allerlei verschillende achtergronden.

St.-Bonifaciusstraat 8, 3553 SR Utrecht
In de Ludgerschool
Uitjes naar de kinderboerderij
Ruime buitenspeelplaats

Adres

Peuteropvang Zuilen

St.-Bonifaciusstraat 8

3553 SR, Utrecht

Openingstijden

Maandag

08:15-13:35

Dinsdag

08:15-13:35

Woensdag

08:15-13:35

Donderdag

08:15-13:35

Vrijdag

08:15-13:35

Over kinderdagverblijf Zuilen

Onze peuteropvang is gevestigd in de Ludgerschool in Zuilen. Zuilen is een groeiende wijk waar mensen wonen met allerlei verschillende achtergronden. Dat zie je ook terug op onze groepen: de kinderen hebben allemaal hun eigen achtergrond en eigen verhaal, waardoor de groepen een goede mix zijn en een afspiegeling van de wijk. Zo leren de kinderen veel van elkaar.

Wij werken met vaste, seizoensgebonden thema’s volgens een bepaalde methodiek. De kinderen volgen wij in hun ontwikkeling en we proberen ieder kind zo goed mogelijk hierin te begeleiden. De samenwerking met ouders vinden wij hierbij erg belangrijk. We vinden het belangrijk iedere ouder persoonlijk te betrekken bij wat wij doen op de groep. Zo organiseren wij gezamenlijke knutselactiviteiten, uitjes naar het Julianapark of de kinderboerderij. Ook de bibliotheek wordt ieder jaar samen bezocht.

Wij werken met het vreedzame concept. De kinderen leren ‘conflictjes’ oplossen, op de beurt wachten, samen delen, elkaar helpen en dat je er mag zijn. Als ‘hulpje van de dag’ voelt een peuter zich erg trots.

Swipe