PG - standaard - kind - verrekijker

Peuteropvang

Oog in Al

Peuteropvang Oog in Al is al 42 jaar een fijne, vertrouwde en professionele plek voor alle peuters.

Petristraat 2a, 3533 SW Utrecht
Voorschoolse educatie
Goede voorbereiding op de basisschool
Plezier maken met andere kinderen

Adres

Peuteropvang Oog in Al

Petristraat 2a

3533 SW, Utrecht

Openingstijden

Maandag

08:30-12:30

Dinsdag

08:30-12:30

Donderdag

08:30-12:30

Vrijdag

08:30-12:30

Over peuteropvang Oog in Al

Wij willen in onze peutergroepen een warme en uitnodigende sfeer bieden, waarin de kinderen zich al spelend veelzijdig kunnen ontwikkelen. Wij verzorgen een evenwichtig ochtendprogramma, waarin actie en rust, vrije en gezamenlijke activiteiten elkaar afwisselen.Een belangrijke inspiratiebron voor de activiteiten, de verhaaltjes en de aankleding van de lokalen vinden we in de natuur, de seizoenen en de feesten van het jaar. In ieder lokaal is er een seizoenentafel, waar de peuters kunnen zien en beleven wat het jaargetijde biedt.

De peuteropvang is gevestigd in een vrijstaand gebouwtje op een binnenterrein, te midden van veel groen en moestuintjes. Buiten zijn er twee pleintjes met zandbakken en speeltoestellen, maar er is bovendien een prachtige, groene tuin voor de peuters! Een hut, een heuveltje, een klimboom met een schommel, een appelboompje…hier kunnen peuters heerlijk spelen en ontdekken. In het gebouw valt de gezellige, warme inrichting van de twee speelzalen meteen op: zachte kleuren, sfeervolle verlichting, uitnodigende speelhoekjes en speelgoed van natuurlijke materialen. In de gemengde groepen kunnen kinderen samen spelen, groeien en leren.

Ouders zijn van harte welkom bij onze peuteropvang. Wij willen graag samenwerken met ouders waarbij de dialoog het uitgangspunt is om in gesprek te gaan over de ontwikkeling van het kind en de wederzijdse verwachtingen over de samenwerking. Ouders worden actief betrokken; als hulpouder, bij de spel-inloop aan het begin van de ochtend, bij ouderbijeenkomsten, als zeer gewaardeerde hulp bij allerlei klusjes. Daarnaast bieden wij ouders de mogelijkheid hun talent in te zetten voor het peutercentrum.

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor jouw kind.Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid.

PG - standaard - kinderen - lezen
PG - standaard - kind - knutselen - lijm
PG - standaard - kind - buitenspelen
PG - standaard - kinderen - spelen - rijst
Swipe