Peuteropvang Kadodder Utrecht 10

Peuteropvang

Kadodder

Gevestigd in de dependance van basisschool De Brug.

Billitonkade 45, 3531 TH Utrecht
Voorschoolse educatie
Grote buitenruimte en een gymzaal
Spelend ontdekken en leren

Adres

Peuteropvang Kadodder

Billitonkade 45

3531 TH, Utrecht

Openingstijden

Maandag

08:15-13:35

Dinsdag

08:15-13:35

Donderdag

08:15-13:35

Vrijdag

08:15-13:35

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Over peuteropvang Kadodder

Peuteropvang Kadodder is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool.

In het gebouw bevinden zich ook de 4 kleuterklassen van deze basisschool. We werken samen met de kleuterjuffen aan een goede overgang van de voorschool op deze peuteropvang naar groep 1. De peuters en kleuters spelen regelmatig samen op het mooie pleintje, in de zandbak op de schommels of met de fietsjes. We doen mee met de maandelijkse viering met de kleuterklassen. We volgen de school met een deel van de thema’s en als er een feestweek is mogen de peuters ook meedoen. Net als de basisschool is onze peuteropvang vreedzaam. We doen de vreedzame thema’s gelijktijdig met de kleuters maar dan op peuterniveau.

De peuters die bij ons komen spelen worden spelenderwijs voorbereid op het basisonderwijs. Ze maken bij ons vaak al vriendjes en vriendinnetjes met wie ze straks samen naar de kleuterklas gaan. Onze ouders zijn actief betrokken bij de speelzaal. Ze komen op de spel inloop, doen mee aan het ouderprogramma.


Peuteropvang Kadodder Utrecht 11
Peuteropvang Kadodder Utrecht 8
Peuteropvang Kadodder Utrecht 6
Peuteropvang Kadodder Utrecht 5
Peuteropvang Kadodder Utrecht 1
Peuteropvang Kadodder Utrecht 7
Peuteropvang Kadodder Utrecht 4
Peuteropvang Kadodder Utrecht 3
Peuteropvang Kadodder Utrecht 2
Peuteropvang Kadodder Utrecht 9
Swipe