KDV Utrecht Hummeltje 6

Peuteropvang

Hummeltje

is een gezellig en kleinschalige peuteropvang aan de rand van het Vechtzoompark in Overvecht.

Costa Ricadreef 173, 3563 TG Utrecht
Grote groene ontdektuin
Vreedzaam
Kleinschalig
Pilotgroep VE op maat

Adres

Peuteropvang Hummeltje

Costa Ricadreef 173

3563 TG, Utrecht

Openingstijden

Maandag

08:30-13:50

Dinsdag

08:30-13:50

Donderdag

08:30-13:50

Over peutergroep Hummeltje

Peuteropvang Hummeltje is een gezellig en kleinschalige peuteropvang aan de rand van het Vechtzoompark in Overvecht. Elke dag spelen we in onze mooie en grote tuin, ook als het regent. Om te rennen, te fietsen, te stampen in de plassen of zandtaartjes te maken. Binnen hebben we verschillende speelhoeken, zodat de kinderen zelf een speelplek of activiteit kunnen kiezen. Er is een atelier en we werken met thema’s. Een trouwe groep medewerkers zorgt dagelijks voor een veilige, verzorgde en gezellige sfeer.

Bij peuteropvang van Ludens kunnen kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar één of meerdere ochtenden per week komen spelen. Samen met andere kinderen kunnen ze hier plezier maken en op ontdekking gaan in een uitdagende en fantasierijke omgeving. De kinderen kunnen rustig wennen aan het spelen met leeftijdsgenootjes en het deel uitmaken van een groep. Ook kunnen ze in deze kleine groep alvast oefenen met de routines van de basisschool.

VE op maat

Op ’t Hummeltje hebben we ook opvang voor kinderen tussen de 2 tot 2, 5 jaar oud. Hier kunnen ze alvast wennen aan peuteropvang met voorschoolse educatie (VE). Op de groep zijn we bezig met taal, spelen, bewegen en samen dingen doen. Je kind maakt vriendjes en leert al spelenderwijs de Nederlandse taal. Als je kind 2,5 jaar kan hij/zij doorstromen naar een normale peuteropvang met VE (als er plek is). Lees hier meer over deze groep. Bel gerust met onze locatie voor meer informatie!

KDV Utrecht Hummeltje 14
KDV Utrecht Hummeltje 13
KDV Utrecht Hummeltje 8
KDV Utrecht Hummeltje 7
Swipe