PG - standaard - kind - verrekijker
Dreumes Dribbel

Peuteropvang

Dreumes Dribbel

Gevestigd midden in de wijk Oog in Al. Ken je een school in Nederland waar een brug over heen gaat? Nee? Kom dan snel eens bij ons kijken!

Victor Hugoplantsoen 34, 3533 CJ Utrecht
Voorschoolse educatie
Goede voorbereiding op de basisschool
Spelend ontdekken en leren

Adres

Peuteropvang Dreumes Dribbel

Victor Hugoplantsoen 34

3533 CJ, Utrecht

Openingstijden

Maandag

08:30-13:50

Dinsdag

08:30-13:50

Donderdag

08:30-13:50

Over peuteropvang Dreumes Dribbel

Peuteropvang Dreumes Dribbel is een fijne speelplek voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud. Het is een leuke, uitdagende plek met deskundige leiding. De peuters leren bij ons samen spelen, samen met andere kinderen liedjes zingen, spelletjes doen, knutselen, verhalen vertellen en naar elkaar luisteren.

Wij willen in onze peuteropvang een warme en uitnodigende sfeer bieden, waarin de kinderen zich al spelend veelzijdig kunnen ontwikkelen. Wij verzorgen een evenwichtig ochtendprogramma, waarin actie en rust, vrije en gezamenlijke activiteiten elkaar afwisselen. Onze inspiratie halen we uit de thema’s waar mee gewerkt wordt. Deze thema’s zijn af te leiden aan de hand van seizoenen, feesten of behoeften van de kinderen. Het lokaal wordt aangepast aan het thema waar mee gewerkt wordt.

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor jouw kind. Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid.

PG - standaard - kinderen - lezen
PG - standaard - kinderen - lachen
PG - standaard - kinderen - tuinieren
PG - standaard - PM - kind - buitenspelen - fiets
Swipe