Peuteropvang De Cirkel Utrecht 3
De Cirkel

Peuteropvang

De Cirkel

Wij vinden het erg belangrijk om op een vreedzame manier met elkaar om te gaan op de peuteropvang.

Prinses Margrietstraat 124, 3554 GJ Utrecht
Voorschoolse educatie
Samenwerking met basisschool De Cirkel
Partnerschap met ouders

Adres

Peuteropvang De Cirkel

Prinses Margrietstraat 124

3554 GJ, Utrecht

Openingstijden

Dinsdag

08:30-13:50

Woensdag

08:30-13:50

Donderdag

08:30-13:50

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Over peuteropvang De Cirkel

Bij peuteropvang De Cirkel vinden we het erg belangrijk om op een vreedzame manier met elkaar om te gaan. In de kring besteden we hier aandacht aan door bijvoorbeeld een toneelstuk met aap en tijger op te voeren. Aap en tijger krijgen soms ruzie, maar hoe los je dit nu op? Verder werken wij nauw samen met basisschool De Cirkel. Zo gebruiken wij beiden dezelfde thema’s.

Peuteropvang De Cirkel is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool.

Een aantal keer per jaar hebben we samen met de kleuters een gezamenlijke afsluiting van een thema. Zo wordt de overgang van de peuteropvang naar de basisschool nog makkelijker voor jouw kind.

Wij betrekken ouders bij wat wij doen. Ouders kunnen hun talenten inzetten op de peuteropvang. Daarom vragen wij af en toe bijvoorbeeld hulp van ouders bij sportactiviteiten, knutselen e.d. Wij werken vanuit partnerschap met ouders.

Een aantal keer per jaar gaan wij met zijn allen een uitstapje maken, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of naar Kidzcity.


Peuteropvang De Cirkel Utrecht 10
Peuteropvang De Cirkel Utrecht 7
Peuteropvang De Cirkel Utrecht 5
Peuteropvang De Cirkel Utrecht 2
Peuteropvang De Cirkel Utrecht 4
Peuteropvang De Cirkel Utrecht 1
Peuteropvang De Cirkel Utrecht 9
Peuteropvang De Cirkel Utrecht 8
Peuteropvang De Cirkel Utrecht 6
Swipe