Peuteropvang Boemerang Utrecht 8

Peuteropvang

De Boemerang-Oost

Is gevestigd in de wijk Ondiep.

Amandelstraat 12, 3552 CC Utrecht
Voorschoolse educatie
Prachtige moestuin
Gymzaal

Adres

Peuteropvang De Boemerang-Oost

Amandelstraat 12

3552 CC, Utrecht

Openingstijden

Maandag

08:15-13:35

Dinsdag

08:15-13:35

Woensdag

08:15-13:35

Donderdag

08:15-13:35

Vrijdag

08:15-13:35

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Over peuteropvang De Boemerang-Oost

Onze peuteropvang ligt midden in de wijk Ondiep. We zijn gevestigd in het monumentale gebouw aan het Boerhaaveplein. Dit gebouw dient al jaren voor een leerzame, plezierige omgeving voor kinderen uit deze wijk. We hebben met Basisschool de Boemerang een doorgaande lijn. Dit wil zeggen dat we met dezelfde methodes werken. Naast ons lokaal zit een gymzaal waar we gebruik van mogen maken. In het voorjaar starten wij weer met de moestuinbakken. Wij vinden het belangrijk dat kinderen gezond eten en weten waar dat vandaan komt.

Wij werken vanuit partnerschap met ouders. Ouders worden uitgenodigd mee te denken en hun eigen inbreng te geven over heel veel dingen in en om de groep. Zo kunnen ze meedenken over invulling van feestjes en uitjes en wordt hen gevraagd aan te geven waar zij behoefte aan hebben voor henzelf of hun kind, zodat wij daar op in kunnen springen.

Peuteropvang De Boemerang-Oost is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool.

Peuteropvang Boemerang Utrecht 1
Peuteropvang Boemerang Utrecht 5
Peuteropvang Boemerang Utrecht 6
Peuteropvang Boemerang Utrecht 3
Peuteropvang Boemerang Utrecht 7
Peuteropvang Boemerang Utrecht 4
Peuteropvang Boemerang Utrecht 2
Swipe