PG - standaard - kind - buitenspelen
De Blokkendoos

Peuteropvang

De Blokkendoos

Gevestigd in de Rivierenwijk.

Maasplein 1, 3522 BV Utrecht
Voorschoolse educatie
Goede voorbereiding op de basisschool
Plezier maken met andere kinderen

Adres

Peuteropvang De Blokkendoos

Maasplein 1

3522 BV, Utrecht

Openingstijden

Maandag

08:30-12:30

Dinsdag

08:30-12:30

Donderdag

08:30-12:30

Vrijdag

08:30-12:30

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Over peuteropvang De Blokkendoos

Bij peuteropvang De Blokkendoos komt je kind om te spelen en te leren. De peuteropvang is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Het geeft je peuter de mogelijkheid om taalvaardigheid, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast kan je kind lekker samen spelen met leeftijdsgenootjes. Op deze manier kan je kind goed van start gaan op de basisschool.

Op de peuteropvang wordt gewerkt met een erkende methode om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. Zo leren de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen.

Dit is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool.

PG - standaard - kinderen - tuinieren
PG - standaard - kinderen - spelen - rijst
PG - standaard - kinderen - lachen
PG - standaard - kind - pelen
Swipe