Peuteropvang t Opstapje Maarssen 3
’t Opstapje

Peuteropvang

’t Opstapje

Is gevestigd in basisschool De Pionier, samen met buitenschoolse opvang Op en Top.

Thorbeckelaan 2, 3601 BM Maarssen
Voorschoolse educatie
Jaarlijks groots en gezellig zomerfeest

Adres

Peuteropvang ’t Opstapje

Thorbeckelaan 2

3601 BM, Maarssen

Openingstijden

Maandag

08:30-12:30

Dinsdag

08:30-12:30

Woensdag

08:30-12:30

Donderdag

08:30-12:30

Vrijdag

08:30-12:30

Tijdens schoolvakanties gesloten

Over peuteropvang 't Opstapje

Peuteropvang ’t Opstapje heeft een ruim en huiselijk ingericht lokaal waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Er is uitdagend speelmateriaal zoals een poppenhoek, auto’s, veel spel- en ontwikkelingsmateriaal en leuke lees- en kijkboekjes. Ook is er een eigen buitenterrein aan de Huis ten Boschstraat. Hier kunnen de peuters heerlijk spelen, glijden van de glijbaan en rondrijden op loopauto’s en fietsjes. Peuteropvang ’t Opstapje is een gecertificeerde VE-peutergroep en er wordt gewerkt met de Uk & Puk methode.

De kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en leren samen spelen met andere kinderen. Daarmee biedt de peuteropvang een goede voorbereiding op de basisschool. Doordat de peuteropvang in basisschool De Pionier is gevestigd, wordt de school al een vertrouwde plek voor de kinderen waardoor de overgang straks soepeler verloopt. Natuurlijk zijn er ook kinderen welkom die straks naar een andere basisschool gaan.

Het team van Peuteropvang ’t Opstapje is enthousiast en ervaren. Waarin zij het belangrijk vinden om ook ouders zoveel mogelijk bij de activiteiten te betrekken via bijvoorbeeld nieuwsbrieven, de peuterkrant en foto’s. Ieder jaar is er ook een zomerfeest waarbij alle ouders ook worden uitgenodigd.

Peuteropvang t Opstapje Maarssen 2
Peuteropvang t Opstapje Maarssen 1
Peuteropvang t Opstapje Maarssen 4
Peuteropvang t Opstapje Maarssen 3
Swipe