Peuteropvang De Bilt Steenuiltjes 2

Peuteropvang

De Steenuiltjes

Gevestigd in cultureel centrum Het Lichtruim, samen met kinderdagverblijf De Steenuiltjes en buitenschoolse opvang De Steenarend. In het pand zit ook christelijke basisschool Wereldwijs.

Planetenplein 2, 3721 LH Bilthoven
Voorschoolse educatie
Vlakbij kinderboerderij De Schaapskooi

Adres

Peuteropvang De Steenuiltjes

Planetenplein 2

3721 LH, Bilthoven

Openingstijden

Maandag

08:30-12:30

Dinsdag

08:30-12:30

Woensdag

08:30-12:30

Donderdag

08:30-12:30

Vrijdag

08:30-12:30

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Over peuteropvang De Steenuiltjes

Bij peuteropvang De Steenuiltjes komt je kind spelen en leren. De peuteropvang is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Het geeft je peuter de mogelijkheid om taalvaardigheid, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Wij hebben daarbij veel aandacht voor het individuele kind. Ook kan je kind lekker samen spelen met leeftijdsgenootjes. Er wordt gewerkt met een erkende methode om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. Binnen dit thema worden de verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. Op deze manier leren de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen.

Peuteropvang De Steenuiltjes is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool.

Peuteropvang De Bilt Steenuiltjes 3
Peuteropvang De Bilt Steenuiltjes 1
PG - standaard - kind - tuinieren - moestuin
PG - standaard - kind - knutselen - lijm
PG - standaard - PM - kind - buitenspelen - fiets
PG - standaard - huishoek - kinderen - spelen
Drag