BSO Woerden Bengels 2

Buitenschoolse opvang

De Bengels

Gevestigd in de Brede School Schilderskwartier en vlakbij winkelcentrum Tournoysveld.

Tournoysveld 96, 3443 EW Woerden
Verschillende ruimtes
Groot buitenspeelterrein
Ligging midden in de woonwijk

Adres

Buitenschoolse opvang De Bengels

Tournoysveld 96

3443 EW, Woerden

Openingstijden

Maandag

14:00-18:30

Dinsdag

14:00-18:30

Woensdag

14:00-18:30

Donderdag

14:00-18:30

Vrijdag

14:00-18:30

Tijdens schoolvakanties en studiedagen geopend van 7:30 tot 18:30 uur.

Over buitenschoolse opvang De Bengels

Buitenschoolse opvang De Bengels biedt een thuis voor de kinderen. De start van een middag ziet er zoveel mogelijk uit als een dag thuis. De kinderen krijgen eerst iets te eten en te drinken. Daarna kunnen zij zelf gaan spelen of meedoen met een thematische activiteit. Ook behoort het spelen bij of met vriendjes tot de mogelijkheden, het is maar net waar het kind behoefte aan heeft. De kinderen zijn al druk geweest op school, dus ontspanning is prettig. De Bengels heeft de beschikking over een heel groot en uitdagend plein. In de buitenschoolse opvang hebben we de beschikking over een grote hal, grote keuken en sporthal.

Voorschoolse opvang De Bengels biedt op maandag, dinsdag en donderdag opvang aan buitenschoolse opvang kinderen van 7:30 tot aanvang schooltijd. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

De kinderen van De Kring en Willem Alexanderschool kunnen alle dagen bij De Bengels terecht. De kinderen van Jorai en Miland school kunnen op woensdag bij De Bengels terecht. Kinderen van buitenschoolse opvang Keerkring kunnen op woensdag na overleg en goedkeuring (met en van Cluster Manager en Senior) gebruik maken van buitenschoolse opvang De Bengels.

De Bengels is een reguliere buitenschoolse opvang en het is belangrijk om te beoordelen of het kind hier past en zich prettig voelt op een opvang met meer kinderen. Voor deze plaatsing wordt dan ook en aanvullende plaatsingsovereenkomst ingevuld.

BSO Woerden Bengels 3
BSO Woerden Bengels 4
BSO Woerden Bengels 2
BSO Woerden Bengels 1
Drag