BSO Wilnes Touwladder 1

Buitenschoolse opvang

Touwladder

Is gevestigd in een groot gebouw, naast twee basisscholen.

Wagenmaker 97, 3648 KV Wilnis
Voorschoolse opvang
Atelier

Adres

Buitenschoolse opvang Touwladder

Wagenmaker 97

3648 KV, Wilnis

Openingstijden

Maandag

14:30-18:30

Dinsdag

14:30-18:30

Woensdag

11:30-18:30

Donderdag

14:30-18:30

Vrijdag

11:30-18:30

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur.

Over buitenschoolse opvang Touwladder

De opvang is verdeeld over twee verdiepingen: de beneden- en bovenverdieping. Op de bovenverdieping bevindt zich het atelier, waar kinderen zich creatief kunnen uitleven. In de grote centrale ruimte is een mooie keuken, waar met kinderen gekookt kan worden. De onderbouwgroep beschikt over verschillende ruimtes met daarin o.a. een poppenhoek, atelier en bouwhoek. De bovenbouw beschikt over de bovenverdieping  met een jongenskamer, meisjeskamer, keuken en een huiskamer.Kinderen van allerlei verschillende leeftijden spelen met elkaar, zodat ze van en met elkaar kunnen leren. Elke maandag maken we gebruik van de sporthal voor uiteenlopende activiteiten.

Voorschoolse opvang Touwladder biedt opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag van 7:30 tot 8:45 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

De kinderen van OBS Willespoort, Vlinderbos, Kids College en Koningin Julianaschool kunnen op buitenschoolse opvang Touwladder terecht. Op woensdag en vrijdag kunnen ook de kinderen van de Jozefschool, de Pijlstaart en de Schakel op BSO Touwladder terecht.

BSO Wilnes Touwladder 2
BSO - standaard - kinderen - sporten - voetballen
BSO Wilnes Touwladder 1
BSO - standaard- kind - PM - spel
Swipe