KDV Utrecht t Klavertje 4
't Klavertje

Kinderdagverblijf

't Klavertje

is gevestigd in een voormalig in de wijk Abstede (Oost). In onze grote avontuurlijke tuin spelen de kinderen dagelijks onder de bomen.

Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht
Grote tuin, vrij toegankelijk voor alle groepen
Ontdektuin voor baby’s
Alle groepen op de begane grond
Moestuin

Adres

Kinderdagverblijf 't Klavertje

Abstederdijk 303

3582 BK, Utrecht

Openingstijden

Maandag

07:30-18:30

Dinsdag

07:30-18:30

Woensdag

07:30-18:30

Donderdag

07:30-18:30

Vrijdag

07:30-18:30

Over kinderdagverblijf 't Klavertje

Kinderdagverblijf ‘t Klavertje is gevestigd in een voormalig in de wijk Abstede (Oost). In onze grote avontuurlijke tuin spelen de kinderen dagelijks onder de bomen. De dreumesen en peuters kunnen hier heerlijk klimmen, fietsen en moddertorens bouwen of zijn druk met de moestuin. Voor de baby’s zijn er schaduwrijke plekken gecreëerd om daar op hun eigen tempo rustig te spelen en te ontdekken. De groepen zijn ruim en licht en ingericht met uitdagend materiaal.

We geven kinderen zelfstandigheid en ontwikkelen daarmee het zelfvertrouwen. We bieden extra uitdagend materiaal aan voor 3+ kinderen. Dit gaat altijd op een speelse manier. De kinderen kunnen zelfstandig bij alle middelen om te tekenen, te knippen, te spelen, schilderen. Dagelijks genieten we wanneer we luisteren naar de gesprekjes onderling en de verhalen aan tafel, bijvoorbeeld over ‘bang-zijn’ en wat je moet doen als er spoken in je slaapkamer zitten. De kinderen komen vaak zelf met de meest creatieve oplossingen voor deze grote problemen in hun kleine kinderleven.

KDV Utrecht t Klavertje 8
KDV Utrecht t Klavertje 7
KDV Utrecht t Klavertje 6
KDV Utrecht t Klavertje 3
KDV Utrecht t Klavertje 2
KDV Utrecht t Klavertje 1
KDV Utrecht t Klavertje 5
Swipe