KDV - standaard - kinderen - PM - buiten - vegen

Kinderdagverblijf

Batau

Onderdeel van kindcentrum Batau, samen met peuteropvang Batau, BSO Batau, basisschool De Veldrakker en Lucas Batau.

Heemraadsweide 1-3, 3437CA Nieuwegein
Onderdeel van Kindcentrum Batau

Adres

Kinderdagverblijf Batau

Heemraadsweide 1-3

3437CA, Nieuwegein

Openingstijden

Maandag

07:30-18:30

Dinsdag

07:30-18:30

Woensdag

07:30-18:30

Donderdag

07:30-18:30

Vrijdag

07:30-18:30

Over kinderdagverblijf Batau

Het kinderdagverblijf is onderdeel van Kindcentrum Batau en bestaat uit één verticale groep (0-4 jaar), één babygroep (0-2 jaar) en één peutergroep (2-4 jaar). Het kinderdagverblijf beschikt over een eigen keuken, toilettenblok en slaapkamers voor de kinderen. Daarnaast is er een tuin, die is afgescheiden van de rest van het plein.

In dit gebouw zit ook de deel van de Veldrakkerschool. De omliggende scholen zijn De Veldrakker en Lucas Batau. Het is een eigentijds, multifunctioneel gebouw waarin kinderdagverblijf, peuteropvang, basisschool en de BSO nauw samenwerken. Het kinderdagverblijf en de peuteropvang hebben een eigen ingang.

Zowel bij het kinderdagverblijf als op de peuteropvang wordt gewerkt met het educatieve programma methode Puk & Co. Kinderen leren op een speelse manier aan alle ontwikkelingsgebieden. Er is een ruim activiteitenaanbod waarin kinderen de keuze kunnen maken tussen binnen- en buitenspel, een motorische of natuurgerichte activiteit, een creatieve of een cognitieve activiteit.

KDV - standaard - kind - PM - spelen
KDV - standaard - PM - kind -  lunch - eten
KDV - standaard - kinderen - buitenspelen
KDV - standaard - buitenspelen - kindje
Swipe