KindercentrumMontfoortKind&CoLudens-29

Kinderdagverblijf

Montfoort

Onderdeel van Kindcentrum Montfoort, samen met BSO Montfoort, peuteropvang Montfoort, KBS De Howiblo, basisschool Graaf Jan en OBS De Hobbitstee.

Bovenkerkweg 74, 3417 TA Montfoort
Onderdeel van Kindcentrum Montfoort
Verschillende speelhoeken

Adres

Kinderdagverblijf Montfoort

Bovenkerkweg 74

3417 TA, Montfoort

Openingstijden

Maandag

07:30-18:30

Dinsdag

07:30-18:30

Woensdag

07:30-18:30

Donderdag

07:30-18:30

Opent op vrijdag zodra er voldoende inschrijvingen zijn.

Over kinderdagverblijf Montfoort

In het kindcentrum wordt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak aangeboden in een doorgaande lijn van 0 tot 13 jaar. De kinderen kunnen hier spelen, ontspannen en leren. Pedagogisch medewerkers en leerkrachten werken hiervoor veel met elkaar samen.

Op kinderdagverblijf Montfoort worden de kinderen opgevangen in 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar). De gloednieuwe ruimtes hebben een huiselijke sfeer. Er zijn verschillende speelhoeken waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar tempo. Zo zijn er grondboxen voor de allerkleinsten, zodat zij zich op een veilige manier, spelenderwijs kunnen ontwikkelen. En voor de grotere kinderen zijn er verschillende speelhoeken. Het aanwezige spel- en speelmateriaal stimuleert de kinderen steeds nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe vaardigheden op te doen. Alle groepen hebben direct toegang tot de verrassend grote tuin die met natuurlijke materialen is ingericht. Fietsen, ontdekken en rondrennen, alles is er mogelijk.

Er wordt gewerkt met de erkende methode Uk & Puk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. Hierbij houden we rekening met de individuele ontwikkeling. Binnen de thema’s worden de verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. We doen spelletjes, knutselen, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. Zo leren de kinderen spelenderwijs.

KindercentrumMontfoortKind&CoLudens-106
KindercentrumMontfoortKind&CoLudens-86
KindercentrumMontfoortKind&CoLudens-64
KindercentrumMontfoortKind&CoLudens-28
KindercentrumMontfoortKind&CoLudens-27
KindercentrumMontfoortKind&CoLudens-16
KindercentrumMontfoortKind&CoLudens-17
KindercentrumMontfoortKind&CoLudens-21
KindercentrumMontfoortKind&CoLudens-24
Drag