KDV - standaard - kinderen - buitenspelen

Kinderdagverblijf

Kwibus

Onderdeel van het scholeneiland met basisschool Zilvermaan, de Tweesprong en 't Mozaïekschool.

Fazantenkamp 159 A, 3607 CH Maarssen
Uitdagende spelmaterialen passend bij ontwikkelingsniveau
Grote buitenspeelruimte
Uitstapjes naar de kinderboerderij

Adres

Kinderdagverblijf Kwibus

Fazantenkamp 159 A

3607 CH, Maarssen

Openingstijden

Maandag

07:30-18:30

Dinsdag

07:30-18:30

Woensdag

07:30-18:30

Donderdag

07:30-18:30

Vrijdag

07:30-18:30

Over kinderdagverblijf Kwibus

Kinderdagverblijf Kwibus is gevestigd in een mooi pand met veel speelmaterialen. De lokalen zijn licht en kleurrijk en er is een grote speelplaats waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven. Het speelplein is ingedeeld in een fietsgedeelte, speelgedeelte en een babyplein.

Er wordt gestreefd om naast het vaste dagritme samen met de andere groepen diverse activiteiten te ondernemen. Hierdoor kennen de pedagogisch medewerkers en de kinderen elkaar, wat een vertrouwd gevoel creëert. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van alle kinderen. Het kinderdagverblijf is VE gecertificeerd en werkt met de Uk & Puk methode.

Op kinderdagverblijf Kwibus zijn verticale en horizontale groepen. Er zijn twee babygroepen (0 tot ongeveer 2 jaar), twee verticale groepen (leeftijd 0-4 jaar), twee dreumes/peutergroep (leeftijd 1-4 jaar). Voor de 3+ kinderen zijn er regelmatig 3+ activiteiten, deze activiteiten bereiden de kinderen voor op de basisschool. Ieder kind is uniek en de pedagogisch medewerkers zullen er alles aan doen om het individuele kind de ruimte te geven om op zijn/haar eigen manier te ontwikkelen.

KDV - standaard - kinderen - buitenspelen
KDV - standaard - baby - klimmen - spelen
KDV - standaard - kind - PM - spelen
KDV - standaard - kinderen - schoenen uitdoen
Swipe