Gastouder - standaard - kind - takken

Gastouder

Patricia van Voorthuizen

verzorgt dagopvang Bij Pinguin. Ze woont samen met haar gezin, twee dochters (2011, 2014), in de wijk De Steen in Houten.

Kiezelsteen 12, 3991 SJ Houten
Leeftijden: 0 t/m 4 jaar
Opvanglocatie: woning gastouder

Adres

Gastouder Patricia van Voorthuizen

Kiezelsteen 12

3991 SJ, Houten

Openingstijden

Maandag

08:00-18:00

Dinsdag

08:00-18:00

Donderdag

08:00-18:00

Over gastouder Patricia van Voorthuizen

Met gastouderlocatie Bij Pinguin verzorg ik de dagopvang voor 3 kinderen tussen 0 en 4 jaar. In vriendelijke, huiselijke sfeer laat ik 3 dagen per week een groepje kinderen samen spelen, ontdekken en delen. Met mijn liefdevolle verzorging, creativiteit en activiteit in en om het huis bied ik een geschikte omgeving om veilig en rustig te mogen spelen en kan ik werkelijk iets toevoegen aan de groei en de beleving van een kind.

Het volgende dagritme wordt gehanteerd:In de ochtend spelletjes, muziek, fruit en een dutje. In de middag lunch, slaapjes en en een activiteit.De namiddag kan samen met de kinderen worden ingevuld, we gaan zitten met een boek en een gezonde snack. We spelen aan de hand van seizoenen en feestdagen. Passend naar leeftijd worden er themaprogramma’s en activiteiten aangeboden. Als het even kan gaan we naar buiten; samen bewegen, groei en bloei ontdekken.

Opvangdagen: maandag, dinsdag, donderdag.Leeftijd: 0 t/m 4 jaarOpvanglocatie: woning gastouder.

Extra’sMijn opvangtijden zijn flexibel tussen 07:30 en 18:00 uur.Ouders geven zelf luiers en babyfles- dieetvoeding mee zolang nodig.Mijn opvang verzorgt het eten, drinken, tussendoortjes, waarbij gelet wordt op verantwoorde en gezonde voeding. indien nodig kan er ’s avonds worden meegegeten.Wanneer kinderen uit mijn groep 4 jaar worden en naar basisschool Aventurijn gaan, wil ik ze buitenschoolse opvang aanbieden.

Swipe