ingrid dobbelaer

Gastouder

Ingrid Dobbelaer

woont in een hoekwoning met rondom het huis de tuin. Het gezin bestaat uit haar man en twee volwassen kinderen. In de tuin wonen de konijntjes Jip en Janneke en hamster Wietse leeft gezellig binnen.

Eendrachtlaan 22, 3621 DG Breukelen
Leeftijden: 0 t/m 4 jaar
Opvanglocatie: woning gastouder
Moestuintje in de voortuin

Adres

Gastouder Ingrid Dobbelaer

Eendrachtlaan 22

3621 DG, Breukelen

Openingstijden

Maandag

07:30-18:00

Dinsdag

07:30-18:00

Donderdag

07:30-18:00

Over gastouder Ingrid Dobbelaer

Wij wonen in een hoekwoning waardoor we rondom het huis de tuin hebben. We hebben in de voortuin een moestuintje, hier plukken we regelmatig wat lekkers en gezonds: druiven, aardbeitjes, radijs, tomaatjes en zelfs het wortel voor het paard van Sinterklaas halen we vers uit de grond.

Elke dag gaan we naar buiten, de ene keer naar de speeltuin, de andere keer naar de Kinderboerderij met de bolderkar. We spelen ook graag in de tuin met speelhuis, afsluitbare zandbak, fietsjes, loopauto’s, poppenwagens, speelkeuken, enz.

We maken van elke dag een feestje met toch regelmaat, structuur en op zijn tijd rust erin. Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen, sociale maatschappelijke thema’s komen ook aan bod, zoals: Nationale Ouderendag, voorleesdagen, tandenpoetsdag, het vergeten kind, Internationale handenwasdag. We houden ook van een feestje dus verjaardagen vieren we ook gezellig.

Opvangaanbod gastouderOpvangdagen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor de rust van de kinderen heb ik gekozen om tot 4 jaar op te vangen.Leeftijd: 0- 4 jaarOpvanglocatie: Woning gastouder

Extra’sStap voor Stap  is voorzien van alle benodigde diploma’s en in het bezit van een  EHBO diploma.

Swipe