BSO - standaard - kind - blij - lachen

Buitenschoolse opvang

Koters

Gevestigd in basisschool de Regenboog.

Kallameer 2, 3446 JG Woerden
Veel aandacht voor sport en bewegen
Centraal gelegen in de wijk Snel & Polanen (Waterrijk)
Extra aandacht voor kinderparticipatie

Adres

Buitenschoolse opvang Koters

Kallameer 2

3446 JG, Woerden

Openingstijden

Maandag

14:00-18:30

Dinsdag

14:00-18:30

Donderdag

14:00-18:30

Op woensdag en vrijdag is er opvang mogelijk bij buitenschoolse opvang Stein. Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur.

Over buitenschoolse opvang Koters

De meeste kinderen komen uit school zelfstandig naar de buitenschoolse opvang gelopen. De jongste kleuters worden opgehaald in de school. Na schooltijd is er eerst tijd om buiten te spelen of een andere beweegactiviteit te doen in de gymzaal. Daarna wordt er samen gegeten en gedronken.

De buitenschoolse opvang biedt een gevarieerd activiteitenaanbod aan de kinderen. De activiteiten variëren van dans en muziek, theater, sport en spel en constructie tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten. Ook is er veel aandacht voor vrij spel, buitenspelen, theater, ontspanning met een spelletje of leesboek in de zithoek. Er is voor de oudste kinderen de mogelijkheid om huiswerk te maken. Daar kunnen de pedagogisch medewerkers bij helpen. Onze buitenschoolse opvang bestaat uit meerdere groepen, waarvan twee groepen de zeven plus-groepen zijn met een eigen ruimte. Zo waarborgen we dat de buitenschoolse opvang voor verschillende leeftijdsgroepen leuk, gezellig en uitnodigend blijft. Kinderen mogen meebeslissen in het activiteitenaanbod en kunnen eigen keuzes maken.

Voorschoolse opvang Koters biedt opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag van 7:30 tot 8:30 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

De kinderen van de Regenboog kunnen op buitenschoolse opvang Koters terecht.

BSO - standaard - kinderen - sporten - voetballen
BSO - standaard- kind - PM - spel
BSO - standaard - kinderen verkleden - prinses
BSO - standaard - kinderen sporten - gymzaal
Swipe