BSO Woerden De Malle Molen 2
De Malle Molen

Buitenschoolse opvang

De Malle Molen

Gevestigd in de wijk Molenvliet, in het gebouw van basisschool De Molenwiek.

Stromenlaan 145, 3448 CD Woerden
Een ruimte ingericht als atelier
Gebruik van de sporthal

Adres

Buitenschoolse opvang De Malle Molen

Stromenlaan 145

3448 CD, Woerden

Openingstijden

Maandag

15:00-18:30

Dinsdag

15:00-18:30

Donderdag

15:00-18:30

Vrijdag

12:00-18:30

Op woensdag is opvang mogelijk op buitenschoolse opvang Rakkers. Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur.

Over buitenschoolse opvang De Malle Molen

Buitenschoolse opvang De Malle Molen is een locatie voor kinderen t/m 8 jaar. Daarna stromen de kinderen door naar buitenschoolse opvang Asterix en Obelix, Het Clubhuis of Sportlust. Na schooltijd halen we de kinderen bij school op en lopen met hen naar de buitenschoolse opvang. De oudere kinderen komen zelfstandig naar De Malle Molen. Tijdens het eet en drinkmoment vertellen de kinderen over hun dag op school. Na de gezamenlijke start gaan de kinderen spelen of doen ze mee met een activiteit. Dagelijks organiseren we activiteiten waaraan de kinderen kunnen meedoen. Schilderen, binnen- en buitenspelletjes, voorlezen en activiteiten rond een bepaald thema. Ze zijn vrij om te kiezen of ze mee willen doen aan de activiteit.We beschikken over twee verschillende ruimtes in de school. Beide ruimtes zijn sfeervol ingericht als algemene groepsruimte met verschillende hoeken om een boekje te lezen, een spelletje te doen of van alles te bouwen met Lego of Kapla. Eén van de ruimtes wordt tevens gebruikt als atelier.

Op het schoolplein van de Molenwiek kan gevoetbald worden. Er is voldoende rijdend materiaal zodat de kinderen zich lekker uit kunnen leven. Daarnaast bieden we ook kringspelen en andere groepsactiviteiten aan.

Voorschoolse opvang De Malle Molen biedt opvang aan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 8:30 uur voor kinderen van De Molenwiek, Achtsprong en de Johan Frisoschool. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

De kinderen van De Molenwiek en de Achtsprong kunnen op buitenschoolse opvang De Malle Molen terecht.

BSO Woerden De Malle Molen 4
BSO Woerden De Malle Molen 3
BSO Woerden De Malle Molen 2
BSO - standaard - aan tafel - kinderen - eten
Swipe