BSO Woerden Asterix en Obelix 1
Asterix en Obelix

Buitenschoolse opvang

Asterix en Obelix

Gevestigd in het clubgebouw van atletiekvereniging Clytoneus.

Waardsedijk 29, 3448 HV Woerden
Gebruik Atletiekbaan
Eigen huiswerkruimte
Verschillende ruimtes

Adres

Buitenschoolse opvang Asterix en Obelix

Waardsedijk 29

3448 HV, Woerden

Openingstijden

Maandag

15:00-18:30

Dinsdag

15:00-18:30

Donderdag

15:00-18:30

Op woensdag is er opvang mogelijk bij buitenschoolse opvang Rakkers en op vrijdag bij buitenschoolse opvang De Malle Molen. Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur.

Over buitenschoolse opvang Asterix en Obelix

Veel kinderen komen zelfstandig op de fiets naar de buitenschoolse opvang. De anderen worden door onze pedagogisch medewerkers met de fiets bij school opgehaald. Bij binnenkomst bespreken we de dag van de kinderen en wat iedereen wil gaan doen deze middag, onder het genot van wat drinken en een stuk fruit.

Asterix en Obelix is een ideale locatie voor kinderen die van bewegen houden. We maken daarbij optimaal gebruik van alle faciliteiten die het clubgebouw en de omgeving bieden (een groot grasveld, tafeltennistafel, de wedstrijdbak en de verspringbakken die door de buitenschoolse opvang als zandbak gebruikt wordt). De kinderen zullen zich hier niet snel vervelen.

Binnen hebben we een leeshoek, spelen we gezelschapsspelletjes en hebben we een tafelvoetbalspel. Voor kinderen die graag knutselen is een aparte ruimte ingericht. Hier kunnen zij naar hartenlust aan de slag met papier, verf, klei enzovoort. Tenslotte is er nog een aparte ruimte waar de kinderen rustig en ongestoord hun huiswerk kunnen maken.

Vanuit de buitenschoolse opvang kunnen kinderen, als dat is afgesproken met de ouders, meteen door naar een andere club, bijvoorbeeld tennis of voetbal.

De kinderen van basisschool Achtsprong en Molenwiek kunnen bij Asterix en Obelix terecht. In overleg kan er gekeken worden of jouw kind van een andere basisschool bij ons terecht kan.

BSO Woerden Asterix en Obelix 4
BSO Woerden Asterix en Obelix 3
BSO Woerden Asterix en Obelix 2
BSO Woerden Asterix en Obelix 1
Swipe