BSO - standaard - kind - blij - lachen
Speelrijk

Buitenschoolse opvang

Speelrijk

Gevestigd in de Brede School Kors Breijer in de wijk Noord in Weesp.

Papelaan 122A, 1382 RP Weesp
Twee schoolpleinen
Samenwerking met de Brede School

Adres

Buitenschoolse opvang Speelrijk

Papelaan 122A

1382 RP, Weesp

Openingstijden

Maandag

14:00-18:30

Dinsdag

14:00-18:30

Woensdag

12:00-18:30

Donderdag

14:00-18:30

Vrijdag

12:00-18:30

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur.

Over buitenschoolse opvang Speelrijk

Op de begane grond zijn twee ruimten die gezamenlijk met de kleuterklassen gebruik worden. Op de eerste verdieping heeft de opvang een eigen (atelier) ruimte. De locatie is goed bereikbaar met de fiets en de auto. Het station en de scholen liggen op loopafstand. Het kinderdagverblijf bevindt zich in hetzelfde pand, dit is ideaal voor ouders met kinderen op het kinderdagverblijf en op de buitenschoolse opvang.

De Brede School Kors Breijer is een gebouw met een rijke leer- en speelomgeving waarin kinderen van 0 tot 12 jaar elkaar ontmoeten en ervaringen kunnen opdoen. Buitenschoolse opvang Speelrijk is voor kinderen vanaf 4 tot 7 jaar oud. Via openslaande deuren hebben de buitenschoolse opvang kinderen de beschikking over het kleuterspeelplein en het grote speelplein. In de centrale keuken bevindt zich een prachtig kinderkookeiland. In een speciaal ingericht atelier kunnen de kinderen naar hartenlust knutselen. Ook hebben we de beschikking tot de kleine kleuter gymzaal en grote gymzaal. Speelrijk biedt een aantrekkelijk buitenschools activiteitenaanbod op het gebied van muziek, dans, turnen, sport en spel. Binnen de Brede school werken we met de methode: Vreedzame school. Er is één gezamenlijke pedagogische visie, één opvoedingsklimaat met een doorgaande lijn van kinderdagverblijf naar buitenschoolse opvang en school.

Voorschoolse opvang Speelrijk biedt opvang voor kinderen van de Kors Breijer school aan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 8:30 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

De kinderen van de Kors Breijer en Jozefschool kunnen op buitenschoolse opvang Speelrijk terecht.

BSO - standaard - aan tafel - kinderen - eten
BSO - standaard - kinderen - piano - muziek
BSO - standaard - hoepelen - buiten
BSO - standaard - kinderen verkleden - prinses
Swipe