BSO Vreeland Ridderhof 1

Buitenschoolse opvang

Ridderhof

Is gevestigd in de Brede School in Vreeland, samen met basisschool CSV Ridderhof en peutergroep Vechtkroost.

Niftarlakelaan 5, 3633 CA Vreeland
Ruim en uitdagend activiteitenaanbod
Breng- en haalmogelijkheid naar sportclubs in het dorpshuis

Adres

Buitenschoolse opvang Ridderhof

Niftarlakelaan 5

3633 CA, Vreeland

Openingstijden

Maandag

14:15-18:30

Dinsdag

14:15-18:30

Woensdag

14:15-18:30

Donderdag

14:15-18:30

Vrijdag

14:15-18:30

In de schoolvakanties worden de kinderen van Ridderhof opgevangen op buitenschoolse opvang Knoest. Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur.

Over buitenschoolse opvang Ridderhof

De buitenschoolse opvang beschikt over een eigen groepsruimte in de school waar het voor de kinderen lekker ‘thuiskomen’ is na een schooldag. Daarnaast beschikken we over een atelier en is er de mogelijkheid te bewegen in het speellokaal. Op het grote schoolplein kunnen de kinderen buiten spelen.

Er is volop ruimte voor ontwikkeling naar zelfstandigheid in de veilige omgeving van het dorp. Bij buitenschoolse opvang Ridderhof staat kinderparticipatie voorop. We bieden de kinderen originele activiteiten waaruit zij zelf mogen kiezen. Zo worden er buiten bijvoorbeeld estafettespellen georganiseerd of spellen met muziek. Ook is er buiten veel ruimte waar kinderen met doeken en dekens hutten kunnen bouwen of spelen op de speeltoestellen. En in de zomer is er vooral veel waterpret!

Naast de activiteiten die we doen met ons vaste team van pedagogisch medewerkers, organiseren wij vaak workshops met externe docenten. Dit is iedere keer weer anders en kan variëren van een zumba-workshop of een creatieve workshop tot een kookworkshop.

De kinderen van CSV Ridderhof kunnen op buitenschoolse opvang Ridderhof terecht.

BSO Vreeland Ridderhof 4
BSO Vreeland Ridderhof 3
BSO Vreeland Ridderhof 2
BSO Vreeland Ridderhof 1
Swipe