BSO - standaard - kinderen sporten - gymzaal

Buitenschoolse opvang

Hartendief (plus)

Is gevestigd in de brede school Hart van Noord aan de Trumanlaan in de Utrechtse wijk Kanaleneiland.

Trumanlaan 60A, 3527 BR Utrecht
Uitgebreid activiteitenaanbod
Plezier maken met vrienden en vriendinnen
Volop spel- en speelruimte

Adres

Buitenschoolse opvang Hartendief (plus)

Trumanlaan 60A

3527 BR, Utrecht

Openingstijden

Maandag

14:00-18:30

Dinsdag

14:00-18:30

Woensdag

11:30-18:30

Donderdag

14:00-18:30

Vrijdag

11:30-18:30

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur.

Over buitenschoolse opvang Hartendief

Op buitenschoolse opvang Hartendief bieden wij kinderen van 4 tot 12 jaar na schooltijd en tijdens schoolvakanties een plek om zichzelf te zijn. We bieden verschillende activiteiten aan die altijd onder begeleiding zijn van één of meerdere pedagogisch medewerkers. Op de opvang zijn er verschillende hoeken zoals, een keukenhoek, poppenhoek, bouwhoek, theaterhoek en knutselhoek. Voor elke leeftijd is er iets uitdagends te doen! Het ene moment maken de kinderen een kunstwerk in de knutselhoek en het ander moment laten ze hun fantasie gaan in de poppen en/of keukenhoek! De stoere jongens en meiden kunnen de mooiste en hoogste bouwwerken maken!

Hartendief is een buitenschoolse opvang+ locatie. Dit betekent dat wij hier meer ruimte hebben om kinderen die extra aandacht nodig hebben dit ook te kunnen geven. Ons team bestaat uit een groter aantal beroepskrachten, die worden getraind en begeleid om goed om te kunnen gaan met gedrags- en gezinsproblematiek. Zij staan in direct contact met onze pedagogen en bespreken de groep op regelmatige basis zodat zij de beste begeleiding kunnen bieden aan alle kinderen bij ons op de buitenschoolse opvang.

De kinderen van de Luc Stevensschool, Pandaschool, Lukasschool, Schateiland, Zeven Gaven School, Da Costa en de Kaleidoscoop kunnen bij Hartendief terecht.

BSO - standaard- kind - PM - spel
BSO - standaard - kind - blij - lachen
BSO - standaard - hoepelen - buiten
BSO - standaard - kinderen verkleden - prinses
Drag