BSO Utrecht  De Margriet 6
De Margriet en De Margriet (plus)

Buitenschoolse opvang

De Margriet en De Margriet (plus)

Gevestigd in de Prinses Margrietschool in Zuilen. We vangen kinderen op in de leeftijd van 4 tot 9 jaar.

Prinses Margrietstraat 20, 3554 GE Utrecht
Vreedzame Wijk
Meerdere binnenruimtes met ieder zijn eigen karakter (spel en creatief)
BSO-plus

Adres

Buitenschoolse opvang De Margriet en De Margriet (plus)

Prinses Margrietstraat 20

3554 GE, Utrecht

Openingstijden

Maandag

14:00-18:30

Dinsdag

14:00-18:30

Woensdag

11:45-18:30

Donderdag

14:00-18:30

Vrijdag

12:00-18:30

Over buitenschoolse opvang De Margriet en De Margriet + (plus)

Buitenschoolse opvang De Margriet en De Margriet + (plus) zijn gevestigd in de Prinses Margrietschool in Zuilen. We vangen kinderen op in de leeftijd van 4 tot 9 jaar. De oudere kinderen stromen tussen de 7 en 8 jaar door naar Buitenschoolse opvang De Stins en De Stins + (plus) in het scoutinggebouw in Zuilen. Deze kinderen worden dan op school opgehaald (of mogen daar met toestemming zelfstandig naar toe). Op de woensdag worden op BSO De Margriet kinderen tot en met 13 jaar opgevangen.

Als je jong bent, is het vaak fijn om eerst even rustig bij te kunnen komen van de schooldag. Geen verplichtingen dus, maar de tijd en de ruimte om te ontspannen en een fijne, leuke middag te hebben. Wil je juist lekker eerst even uitrazen? Geen probleem. Dat kan gewoon. We werken met verschillende inspiratiethema’s en materialen om activiteiten aan te bieden die de fantasie en creativiteit prikkelen. Je mag je eigen tijd indelen en zelf kiezen of je meedoet aan een activiteit. Natuurlijk is er ook alle ruimte om zelf te spelen, lekker een boekje te lezen of samen met vriendjes of vriendinnetjes iets te ondernemen. Dit alles in een veilige omgeving. Samen maken we er elke middag weer iets leuks van!

BSO De Margriet + (plus) is er voor de kinderen die binnen een reguliere BSO extra aandacht en structuur verdienen.

Kijk vooral op de website van de Prinses Margrietschool als je nog op zoek bent naar een school. Ook kinderen van OBS De Cirkel, De Piramide, De Ludgerschool, De Wijzer aan de Vecht en de Kleine Vliegenier halen we op en kunnen bij ons komen spelen!

BSO Utrecht  De Margriet 2
BSO Utrecht  De Margriet 3
BSO Utrecht  De Margriet 5
BSO Utrecht  De Margriet 1
BSO Utrecht  De Margriet 7
BSO Utrecht  De Margriet 4
Swipe