BSO Utrecht Bellewite 1
Bellewite

Buitenschoolse opvang

Bellewite

Is gehuisvest in de Montessorischool Buiten Witte Vrouwen op het Schoolplein.

Schoolplein 6, 3581 PX Utrecht
Activiteiten op leeftijd
Goede samenwerking met school

Adres

Buitenschoolse opvang Bellewite

Schoolplein 6

3581 PX, Utrecht

Openingstijden

Maandag

14:15-18:30

Dinsdag

14:15-18:30

Woensdag

14:15-18:30

Donderdag

14:15-18:30

Vrijdag

14:15-18:30

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur.

Over buitenschoolse opvang Bellewite

Buitenschoolse opvang Bellewite is een opvang gevestigd is in de Montessorischool Buiten Witte Vrouwen op het Schoolplein. De school heeft twee verdiepingen. Bellewite bestaat uit twee basisgroepen, een van de basisgroepen zit in het speellokaal op de eerste etage. Een grote open ruimte welke dagelijks omgebouwd wordt tot buitenschoolse opvang door middel van tafels en kasten vol met spelmateriaal. Het aanwezige podium prikkelt de fantasie van kinderen en nodigt uit tot spel.

Op de begane grond is de andere basisgroep gevestigd. Deze groep heeft een dubbelgebruik met een kleuterlokaal waar kinderen lekker op de bank kunnen chillen met de strips, spelletjes kunnen doen of gerichte activiteiten. Dit lokaal kent ook een achterkamer waar de speelhoeken, zoals poppenhoek en bouwhoek gevestigd zijn. De daarnaast gelegen bibliotheek behoort ook tot de buitenschoolse opvang.

Het omheinde schoolplein, direct grenzend aan de opvang, wordt dagelijks gebruikt. Er staan speeltoestellen op en een zandbak. En er is voldoende ruimte om een balletje te trappen of lekker te fietsen. Er is voor elke vakantie een activiteitenprogramma gemaakt.

BSO - standaard- kind - PM - spel
BSO Utrecht Bellewite 3
BSO Utrecht Bellewite 2
BSO Utrecht Bellewite 1
Swipe