BSO Maarssen Kanjers 2

Buitenschoolse opvang

Kanjers

is gehuisvest in de Mozaiekschool in de wijk Fazantenkamp in Maarssenbroek.

Fazantenkamp 157, 3607 CH Maarssen
Kinderen worden opgehaald uit school
Goede samenwerking met het Brede School verband

Adres

Buitenschoolse opvang Kanjers

Fazantenkamp 157

3607 CH, Maarssen

Openingstijden

Maandag

14:45-18:30

Dinsdag

14:45-18:30

Woensdag

12:15-18:30

Donderdag

14:45-18:30

Vrijdag

12:00-18:30

Over buitenschoolse opvang Kanjers

BSO Kanjers vangt kinderen op in de leeftijd vanaf 4 jaar. De BSO heeft verschillende ruimtes: een kleurrijke huiskamer, de centrale hal en een speellokaal. Kinderen mogen vrij spelen, maar er worden ook dagelijks activiteiten georganiseerd gericht op diverse ontwikkelingsgebieden. Dit kunnen creatieve activiteiten, sportactiviteiten, kookactiviteiten, voorleesmomenten en spelletjes zijn. Kinderen kunnen heerlijk buitenspelen op het grote en kleine plein bij BSO De Kanjers. Op het plein staan speeltoestellen, een zandbak, een schommel en een blotevoetenpad. Verder zijn er veel fietsjes en stepjes beschikbaar. Als de kinderen ouder zijn dan 7 / 8 jaar jaar bekijken we de optie om over te gaan naar groep Starlight (6-9 jaar) op BSO Knettershonk.

Voorschoolse opvang (VSO)VSO Kanjers biedt opvang op maandag, dinsdag en donderdag van 7:30 tot 8:30 uur. Er is tijd om een spelletje te doen of gewoon wat te lezen of te kleuren voordat school begint. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school.

ScholenKinderen van het Mozaïek (Fazantenkamp) kunnen op BSO Kanjers terecht. Voor de woensdag en de VSO kunnen kinderen van alle drie de scholen uit de wijk hier terecht.

Kinderen worden opgehaald uit schoolDe jongste kinderen worden door de juf of meester van de Mozaïekschool naar de bso gebracht. De pedagogisch medewerkers staan klaar om de kinderen te verwelkomen op de bso.

BSO Maarssen Kanjers 2
BSO Maarssen Kanjers 3
BSO Maarssen Kanjers 4
BSO Maarssen Kanjers 1
Swipe