BSO - standaard - hoepelen - buiten

Buitenschoolse opvang

Harmonie

is onderdeel van het Kindcentrum Harmonie en bevindt zich in het centrum van Maarssendorp.

Bolensteinseweg 12, 3603 CP Maarssen
Onderdeel van Kindcentrum Harmonie
Huiselijke sfeer en uitdagende omgeving

Adres

Buitenschoolse opvang Harmonie

Bolensteinseweg 12

3603 CP, Maarssen

Openingstijden

Maandag

14:00-18:30

Dinsdag

14:00-18:30

Woensdag

12:30-18:30

Donderdag

14:00-18:30

Vrijdag

14:00-18:30

Over kinderdagverblijf Harmonie

BSO Harmonie is onderdeel van het Kindcentrum Harmonie en bevindt zich in het centrum van Maarssendorp. Het Kindcentrum is een fris en nieuw gebouw waar onder andere BSO Harmonie gehuisvest is samen met de twee basisscholen: Wereldkidz Bolenstein en Het Kompas.

Na schooltijd kunnen de kinderen die naar de basisschool binnen Kindcentrum Harmonie gaan, terecht bij de buitenschoolse opvang van Kindcentrum Harmonie. Op de buitenschoolse opvang worden de kinderen van 4 t/m 12 jaar opgevangen in twee groepen. Het gaat hierbij om opvang na schooltijd, opvang op studiedagen en opvang in de schoolvakanties.

BSO Harmonie deelt de ruimte met de peutergroep en heeft een eigen BSO lokaal. Na het eetmoment wordt er in elke ruimte een activiteit aangeboden. Zo heeft BSO Harmonie een speellokaal en centrale aula. De ruimtes zijn huiselijk en uitdagend en zijn ingericht met warme en vriendelijke kleuren. Doordat de BSO deel uitmaakt van het Kindcentrum kunnen de kinderen ook gebruik maken van de grote gymzaal voor workshops en andere activiteiten. Met de twee basisscholen in het pand staat de BSO direct in verbinding met het onderwijs en staat het kind centraal. Bij BSO Harmonie begint een mooi BSO-avontuur!

ScholenDe kinderen van basisschool Het Kompas en basisschool Wereldkidz zijn van harte welkom op BSO Harmonie.

BSO Maarssen Harmonie 1
BSO Maarssen Harmonie 2
BSO Maarssen Harmonie 5
BSO Maarssen Harmonie 4
Swipe