BSO - standaard - kinderen verkleden - prinses

Buitenschoolse opvang

Hortus

Is gevestigd in basisschool Hortus in Boskoop, samen met peuteropvang Hortus.

Populierenhof 2, 2771 DG Boskoop
Goede samenwerking met buitenschoolse opvang, peutergroep en basisschool Hortus
Kleinschalige BSO
Uitgebreid activiteitenaanbod

Adres

Buitenschoolse opvang Hortus

Populierenhof 2

2771 DG, Boskoop

Openingstijden

Maandag

14:45-18:30

Dinsdag

14:45-18:30

Donderdag

14:45-18:30

Tijdens schoolvakanties voegt de BSO samen met BSO Bouwsteen in Boskoop, geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Op woensdag gaan wij openen bij voldoende animo.

Over BSO Hortus

BSO Hortus vangt kinderen op in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en heeft in de school de beschikking over twee eigen lokalen met een poppenhoek, bouwhoek en chillhoek. Het tweede lokaal is ingericht op de wensen en de behoeften van de 7+ kinderen. Tevens kan de BSO gebruik maken van de gymzaal van school. Kinderen mogen vrij spelen, maar er worden ook dagelijks activiteiten georganiseerd. Dit kunnen creatieve activiteiten, sportactiviteiten, dansactiviteiten, voorleesmomenten en spelletjes zijn.

Het hele jaar door werkt de BSO met thema’s en in de vakanties worden hier activiteiten of uitjes aan gekoppeld. Voor de kinderen die dat willen is er gelegenheid om, in overleg met ouders, op een rustige plek huiswerk te maken. Kinderen kunnen heerlijk buitenspelen op het grote speelplein bij de school. Op het plein staan speeltoestellen en een zandbak.

BSO Hortus probeert zoveel mogelijk met de school samen te werken. Door bijvoorbeeld aan de slag te gaan met dezelfde thema’s en te overleggen met de leraren. De kinderen van basisschool Hortus kunnen op BSO Hortus terecht.

BSO - standaard- kind - PM - spel
BSO - standaard - kinderen - sporten - voetballen
BSO - standaard - kinderen sporten - gymzaal
BSO - standaard - kind - blij - lachen
Swipe