Kind&Co_Ludens_3394_AS

Aanbod en kosten kinderdagverblijf

Onze kinderdagverblijven zijn er voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Je kunt kiezen voor opvang op één of meerdere dagen per week. Onze kinderdagverblijven zijn standaard 52 weken per jaar geopend op werkdagen en gesloten op alle erkende feestdagen. Voor het tarief van het kinderdagverblijf bij jou in de buurt, kun je kijken op de pagina van jouw locatie. De dichtstbijzijnde locatie vind je via de locatiezoeker.
Kind&co ludens - KDV - algemeen - baby - PM - fles

Het pakket is inclusief:

  • Voeding zoals lunch en babyhapjes volgens het Gezonde Kinderopvang programma waarbij we structureel aan een gezonde leefstijl van kinderen werken en de deskundigheid van onze collega's.
  • Luiers, billendoekjes en verzorgingsproducten
  • Flesvoeding
  • Spenen en flessen
  • We kijken goed naar wat de kinderen bezighoudt en passen ons aanbod hierop aan. Op alle locaties bieden we niet alleen de standaard spelmaterialen, maar alles wat uitnodigt en prikkelt. Lees meer over wat wij de kinderen gunnen en willen meegeven op de pagina over onze pedagogiek.
  • Daarnaast kan een locatie werken volgens een bepaalde methode, zoals de Gordon methode of met een visie zoals de antroposofische visie of Pikler. Die informatie vind je op de pagina van jouw locatie.
Algemeen - kind met loep - uitsnede

Wijzigingen doorgeven aan de Belastingdienst

Is er een nieuw uurtarief? Of wijzigt er iets aan het aantal uren? Dan moet je dit altijd doorgeven aan de Belastingdienst. Zo voorkom je dat je te veel of te weinig kinderopvangtoeslag ontvangt. Dit kan gemakkelijk via de app Kinderopvangtoeslag. De app is te vinden in de Google Play store en de Apple Store onder de naam ‘Kinderopvangtoeslag’.

Komt jouw kind een dagje extra? Dan kun je ook de extra uren van de extra dag(en) opgeven voor kinderopvangtoeslag. De Belastingdienst verrekent dit niet automatisch. Je moet deze wijziging zelf tijdig doorgeven aan de Belastingdienst.

Kind&co ludens - pedagogisch medewerker - kind - loep

Kosten

Wil je weten wat de opvang van jouw kind(eren) gaat kosten? Op de tarieflijst op de locatiepagina, kun je het bruto uurtarief van de locatie vinden. Wat je uiteindelijk gaat betalen, is vaak een stuk minder. Van de overheid krijg je namelijk een deel terug via de kinderopvangtoeslag. Of je krijgt een vergoeding vanuit je gemeente. Met de rekentool kun je een proefberekening van jouw netto kosten maken.