Flexival

Flexibel werken bij Kind & Co Ludens!

Op zoek naar een perfecte bijbaan naast jouw studie? Of zoek je een flexibele baan waarbij je kan werken met kinderen wanneer het jou uitkomt? Kom bij ons werken als pedagogisch medewerker!

Voor zowel de afgestudeerde pedagogisch professional als voor studenten bieden wij NU een hele leuke manier om laagdrempelig kennis met ons te maken. We nodigen je van harte uit op ons Flexival! Op dit festival vertellen we je graag over alle mogelijkheden om bij ons te flexwerken.

Werken in kinderopvang betekent niet alleen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Wij bieden jou ook volop ruimte om zelf te groeien. Ben jij benieuwd wat Kind & Co Ludens voor jou kan betekenen?

Ontdek het op ons Flexival! Met een hapje en drankje en muziek verwelkomen wij jullie graag op 18 mei a.s. tussen 16:00 en 19:00 uur!

Bring your friend! Zie je daar! 😄

Meld je aan!

  captcha

  Wist je dat?

  • Je bepaalt zelf op welke dagen en tijden je werkt.
  • Makkelijk te combineren met studie of een mooie start van je loopbaan
  • Je komt op unieke locaties in Utrecht en ontmoet veel verschillende mensen.
  • Wij hebben KDV, BSO en peuteropvang met VE, dus altijd iets binnen jouw interesse
  • Je hebt een eigen contactpersoon en krijgt persoonlijke begeleiding
  • Je werkt bij een maatschappelijke kinderopvang, je helpt mee aan kansgelijkheid en bij de ontwikkeling van de volgende generatie. Onze opbrengsten gaan rechtstreeks naar het welbevinden en de ontwikkeling van kinderen.

  Stichting Kind & Co Ludens

  Kind & Co Ludens bestaat uit verschillende labels waaronder Kind & Co en Ludens kinderopvang. Hieronder kun je lezen wat hen uniek maakt!

  Kind & Co

  Bij Kind & Co werken betekent gezelligheid, persoonlijke ontwikkeling en een stabiele werkomgeving. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk bij Kind & Co. We vinden het belangrijk dat jouw eigenheid goed tot zijn recht komt. Er is ruimte voor jouw ideeën en we waarderen je zelfstandigheid. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor jullie opvanglocatie. Je kan activiteiten en uitjes voor een groot deel zelf vormgeven.

  Ons motto is:

  “Plezier in je werk. Vandaag en morgen!”

  Bij Kind & Co:

  • Voel je je meteen thuis! Iedereen werkt met en voor elkaar en de teams zijn warm en gezellig
  • Houden we ons bezig met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht.
  • Is er altijd een baan die bij jou past. Door onze grootte, verschillende werkvormen en diverse samenwerkingsverbanden hebben we een diversiteit aan banen (nu en in de toekomst).

  Ludens

  Bij Ludens bieden we kinderen de ruimte om op hun eigen manier de wereld te ontdekken. En jou de ruimte om jezelf te zijn, hen te inspireren en jouw pedagogische óf juist sportieve of kunstzinnige talent in te zetten. We zitten overal in Utrecht met unieke locaties en veel verschillende soorten opvang. Dus wil jij aan de slag op een VE-locatie, een antroposofische groep, een BSO plusopvang of juist met de bijzondere Pikler methode? Bij Ludens kan dat allemaal! Ook hebben wij vestigingen die zich richten op sport of natuur. Een bijbaan, flexibel werken of juist vast? Wij kijken samen wat past.

  Bij Ludens:

  • Leer je alles over vernieuwend werken met kinderen met onze eigen pedagogiek
  • Handige app waarin je jouw beschikbaarheid doorgeeft.
  • Leggen we nadruk op natuur & biologisch voeding
  • Hebben we vertrouwen in wat een kind kan en is
  • Stadse kinderopvang met gezellige teams

  Comments are closed.